Extra-Dry

Se arată toate cele 9 rezultate

Cotnari Colocviu la Venetia

42 lei

Ne place aspectul atragator, nuantele de pe eticheta si din vin sunt deosebite, capisonul are forma perfecta, fara cute cum vad prea des la noi. Nu vom gasi nici in Busuioaca nici in Tamaioasa “buchetul” asteptat, cel putin nu la intensitatea visata, asa cum e normal in orice spumant. Daca Tamaioasa e austera, Busuioaca a reusit sa pastreze ceva din aromatica sa, potentata si de cel mai mare rest de zahar rezidual din gama, 14g, deci vinul este un extra-dry. Pentru “cel mai sec” spumant Cotnari incearca Francusa.

Rocca Prosecco 8

49 lei

Prosecco Rocca Extra Dry beneficiaza de o perlatie fina si persistenta, pe un fond galben-pal. Aroma este placuta, bogata si proaspata, cu indicii armonioase de fructe și flori.

Out Of Stock

Borga Prosecco Millesimato

40 lei

Intalnirile de familie nu sunt la fel cu degustarile de vin. Nimeni nu analizeaza in amanunt detalii tehnice, ci ne bucuram de compania celorlalti, pe care, in cele mai multe cazuri, ii vedem prea rar. E nevoie de un spumant usor, pe care sa-l ducem de multe ori la gura fara sa cadem in pacatul betiei, care sa ne ofere placere fara sa fim atenti la el. Prosecco Borga indeplineste cu succes aceste criterii, fiind bine echilibrat, racoritor, fructat, suficient de amplu si savuros, totul pe un fond de numai 11,5% alcool.

Exista versiunea Brut sau Extra-Dry.

Out Of Stock

Foss Marai Strada di Guia 109

58 lei

Buchetul rafinat, elegant si textura cremoasa sunt atu-urile spumantului cel mai cautat al casei Foss Marai. Se asociaza regular cu fructe de mare, insa o provocare ar fi servirea langa un desert cu ciocolata.

Prosecco Boron

37 lei

Prosecco Boron.  In Romania exista deja multe zeci de Prosecco la acest pret. Le-am incercat pe mai toate si l-am ales pe acesta. E bun.