Feteasca Neagra

Se arată 1–12 din 57 de rezultate

Alira Grand Vin Cuvee

59 lei

Fabricutele din fiecare butuc de vie incep sa-si faca treaba sub comanda dirijorului mark Dworkin. Aromatic domina fructele negre de padure si trufele, sub care isi fac loc tuse elegante de tutun si natura uscata.

Balla Geza Stonewine Feteasca Neagra

66 lei

Vinul provine de pe solurile stâncoase ale podgoriei Minis.
Este un soi specific Românesc. Are o culoare roşu purpuriu, parfum plăcut, de prune si cirese amare, uşor condimentat, cu gust de ciocolata, paine coapta cu un iz mentolat, taninuri catifelate şi gust de fructe de pădure. Se serveşte alături de brânzeturi condimentate, fripturi de miel sau de vită la o temperatură de 16-17C.

Alira Concordia

41 lei

Vinul etalează o culoare vie, violetă. Olfactiv prezintă un profil aromatic intens și încântă prin melanjul de fructe roșii (cireșe) și negre (mure de pădure), condimene (vanilie, mentă, cocos). Gustativ vinul cucerește printr-un atac dens și mătăsos. Își etalează corpul solid, construit din taninuri coapte și potente, pentru ca mai apoi să ne confere nuanțe de cireșe amare și zmeură, pe un fond de ciocolată neagră.

Alira Feteasca Neagra

63 lei

Complexitatea aromatica este atuul de baza al Fetestii realizate la Aliman de Mark Dworkin: ciuperci, magiun, trufe, fructe negre. Atacul aduce note de cafea si gem de prune, cu o astringenta sesizabila, corp mediu si final gustos.

Alira Feteasca Neagra

37 lei

Notele de fruct tomnatec si magiun de prune cuceresc la primul contact, vinozitatea si echilibrul gustativ venind doar sa intregeasca acest succes Alira. E un vin versatil, ce se poate asocia usor preparatelor specifice vinurilor rosii, prezentandu-se mai mult decat onorabil si singur. Are structura, amplitudine, lungime, savoare si acel ceva ce te face sa-ti amintesti zile intregi de el. Sau poate doar avem in sange, de zeci si sute de generatii, Feteasca Neagra.

Anima Grand Reserve Aurelia Visinescu Sahateni

126 lei

“Cand am creat ANIMA GRAND RESERVE 2011, am ales cele mai bune butoaie din fiecare soi, pentru a obtine un vin complex, rafinat si generos. Prin maturarea in butoaie de stejar romanesc, timp de 12 luni, fiecare dintre cele patru soiuri isi aduce o nota personala, mai pregnanta sau mai subtila, insa scopul meu a fost ca vinul sa fie armonios, elegant si sa aiba un gust distinct”.