Se arată 1–12 din 615 rezultate

Cotnari Colocviu la Moscova

34 lei

În podgoria din Podișurile Moldovei, Grasa era cunoscută din vremea în care Hârlău era un târg înfloritor. Se povestește că însuși paharnicul vremii servea domnitorului Ștefan cel Mare, în cupe de argint, licoarea aurie. Sf Vasile, catedrala din Piața Roșie, redată grafic în etichetă, definește arta sub diferitele ei forme. Astăzi, vinificarea în sec, propune degustătorului un vin cu rară complexitate aromatică, respectând tradiția și tipicitatea soiului.

Alira Grand Vin Cuvee

59 lei

Fabricutele din fiecare butuc de vie incep sa-si faca treaba sub comanda dirijorului mark Dworkin. Aromatic domina fructele negre de padure si trufele, sub care isi fac loc tuse elegante de tutun si natura uscata.

Reducere!

Chateau Vartely Rara Neagra Malbec Syrah Individo

39 lei 35 lei

Imbinarea celor trei soiuri e mai mult decat prietenoasa, iar cele 14,5% volume alcoolice sunt bine tinute in frau. Culoarea dominanta e un rosu granat nu foarte intunecat, inconjurat de reflexii violacee. In miros primele straturi sunt condimentate de Syrah, cu al sau piperat accent, urmat de pudra de cacao, fructe rosii de padure si cateva inflexiuni vegetale. Gustativ se mentine plaja aromatica, in toata complexitatea ei, senzatiile tactile fiind taninuri semi-crude, pe un corp mediu, nu greoi, cum te-ai astepta de la alcoolul sus, insa dulceag din acelasi motiv. Se comporta onorabil la partea de adancime aromatica si lungime ulterioara.

Crama Oprisor Cabernet Premium 2015

99 lei

Cabernet Sauvignon-ul de la Oprisor spune mai mult despre această aşezare decât orice ar putea spune cuvintele. Aduce laolaltă zilele de blestem – ger şi caniculă – cu zilele în care nici un om cu mintea întreagă nu ar părăsi Oprişorul pentru nimic în lume. Tumultuos, ardent, bogat, inteligent, convingător, învăluitor, parfumat ca un colţ de Rai şi săţios atât cât îi stă bine oricărui “vin de înţelepciune”, este un Cabernet pe care aura de vin “de autor” nu-l îndepărtează cu nimic de realitatea că este un vin “de terroir”. Este haina pe care şi-o îmbracă Oprişorul când iese în lume.

Crama Aramic Pinot Noir Rose

32 lei

De o culoare roz-aramiu, sau light-copper, rose-ul Aramic surprinde de la prima sa aparitie, pentru ca fara a fi intens olfactiv explodeaza gustativ in note de fructe rosii de padure coapte, dulci. Nu e nici foarte acid, nici dulceag, nici sugiuc, nici Provence, ci un adevarat Pinot Noir bine vinificat in rose, echilibrat, cu palat fin si desfasurare naturala.

Reducere!

MAGIC BOX

224 lei 220 lei

Cutia magica este un set de sticle, de obicei sase la numar, care se aseamana prin una sau mai multe caracteristici si al caror pret total este semnificativ mai mic decat suma preturilor luate separat. Schimbam saptamanal continutul, de fiecare data marti seara, pentru a va putea livra bunatatile in timp util pentru week-end. Magic Box beneficiaza permanent de transport gratuit in Bucuresti, indiferent de valoarea sa.

Incearca-le impreuna cu prietenii si descopera care-ti merge mai bine la suflet. Sugeram o degustare „in orb” in care identitatea vinurilor sa fie cunoscuta la sfarsit, nu inainte ca fiecare sa-si aleaga favoritii. Este de preferat sa nu ne limitam la „imi place- nu-mi place”, ci sa identificam care atribute sunt pe placul nostru si care nu. Cateva exemple: integrarea alcoolului, asprimea taninurilor, aciditatea, intensitatea aromatica, persistenta, finetea, si asa mai departe. Va invitam apoi in grupul Evaluari Vinuri sa impartasiti cu ceilalti membri experientele.

Crama Oprisor Cabernet Premium 2015

Crama Oprisor Cabernet Premium 2013

* Daca e ceva ce nu-ti place, poti schimba un singur reper din cele doua, alegand un alt vin la un pret cel mult egal cu cel inlocuit. Pretul cutiei ramane neschimbat.

Pret PROMO: 220 de lei