Se arată 145–156 din 897 de rezultate

Balla Geza Stone Wine Furmint

59 lei

Ce diferentiaza acest vin de oricare alt alb romanesc este originalitatea, unicitatea sa. Nu mai exista alt vin care sa dea si miere si gutui si compot de piersici si note florale, apoi sa te faca sa te opresti din lipait cu echilibrul si savoarea sa. Structura e solida, niciun dubiu aici, dar pe langa ea are loc si aciditea ascutita, nevazuta la marginea paharului. Rotund si bogat ar fi alte doua epitete ce s-ar potrivi pe piatra de capatai a Furmintului Balla Geza, pentru ca 2016 e deja imbuteliat si pregatit sa vina la Bucuresti.  Fiola inalta, DOC CMD Minis, 12% alcool (zici ca-i 14!). E un alb romanesc de exceptie.

Balla Geza StoneWine Cabernet Franc

82 lei

Profesorul Balla Geza reuseste in Romania un Cabernet Franc de exceptie, moderat ca intensitate, exploziv pe palat, in sens pozitiv. Are o structura carnoasa, ampla. Desi pare tanar, respecta fidel tipicitatea de soi, cu violete, cerneala, ciocolata, aciditate/astringenta mare. Foarte gustos.

Balla Geza StoneWine Cadarca

66 lei

Vin de o calitate superioara, cu culoare rubiniu deschis, stralucitor si foarte placut ochiului. Nasul este dominat de fructe rosii proaspete de padure, cirese negre si foarte multe condimente. Datorita invechirii in butoaie de barrique apar si cateva note afumate. Este un vin echilibrat in care dupa gustare se continua linia nasului, are un corp mediu. Este un vin rotund, placut, cu o structura compacta. Echilibrul dintre aciditate, taninii fini si alcool este de invidiat. Finalul este mediu si puternic picant, caracteristic soiului.

Bauer O.R.A.N.G.E.

87 lei

Are o culoare aurie, stralucitoare, luminoasa si un nas complex de fructe galbene si exotice. Buchetul este completat de arome apetisante de coaja de paine praspata, fagure de miere si caramel. Datorita contactului prelungit cu pielita, vinul dezvaluie si note eterice de condimente brune si verzi. Vinul este bine echilibrat, cu un corp mediu, structurat de taninuri fine si sustinut pana la finalul usor eteric de aciditatea sa cremoasa dar solida . Vinul este inca tanar si va recomandam aerare inainte de a fi consumat.

Azi, termenul “vin Orange ” descrie o modalitate de vinificare arhaica, antica. Strugurii albi sunt partial sau complet desciorchinati si zdrobiti, apoi fermentati pe pielite. Acest proces este de durata, ajungand de multe ori sa dureze luni intregi. Pe scurt, vinul Orange insemna sa vinifici un soi de struguri albi la fel ca pe cei rosii. Contactul indelungat cu pielita poate duce si la o intensificare a culorii vinului. Drept urmare “Orange” .

Bauer Petit Verdot

83 lei

Petit Verdot este un soi foarte vechi si foarte rar. Datorita caracterului sau distinct (aciditate ridicata, taninuri ferme si arome orientate catre condimente mai mult decat catre fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat in cantitati mici pentru a condimenta cupajele de vinuri rosii. Sunt foarte putine vinuri pure din Petit Verdot in lumea internationala a vinului, ceea ce face si mai deosebit acest dintai si pana acum singurul Petit Verdot din Romania.

Bauer S.V.S.

64 lei

S.V.S. este versiunea baricata a sauvignonasse-ului Cramei Bauer. Acest vin este produs din struguri selectati cu strictete dintr-o vie veche de peste 40 de ani, cu o productie foarte mica, de sub 5 tone per hectar. Dupa presare, vinul fermenteaza in butoaie deja folosite, de 300 de litri, fara a se adauga drojdii selectionate. A fost tinut astfel 14 luni. In timpul acestor 14 luni s-a facut batonaj periodic pentru a oferi rotunjime vinului. In comparatie cu sauvignonasseul clasic, acesta este mai plin si mai cremos, cu un caracter mai putin mineral dar mai condimentat. In primii 2-3 ani are nevoie de aerare pentru a se deschide complet.

Bauer Sauvignon Blanc

45 lei

Bauer Sauvignon Blanc si-a dezvoltat propriul caracter, reprezentand teritoriul si regiunea de la Dragasani. Strugurii au fost culesi in zorii zilei pentru a proteja aromele si aciditatea. Vinul a fost partial fermentat pe bostina si pastrat prelungit pe drojdii, pentru a adauga structura si complexitate. Acest Sauvignon Blanc are un potential bun de invechire, castigand in complexitate si calitate in urmatorii 2-3 ani .

Reducere!

Bere Three Happy Brewers Australian Pale Ale – 24 de sticle

310 lei 230 lei

Descrierea originala a producatorului: “Dark yellow colour, bordering on light orange. Nose is reminiscent of tropical fruits and summer flowers. Mouth feel is dry, fruity with a persistent medium-bitter aftertaste. The Australian Pale Ale was conceived after a beer our brewer used to enjoy at a favorite seaside bar in Perth, Australia.”

Bere de calitate premium nepasteurizata, nefiltrata, fara enzime in fermentatia ce dureaza 21 de zile.