Se arată 157–168 din 615 rezultate

Budureasca Oro Manisa Origini

58 lei

Culoare galben pai, arome predominant florale intrepatrunse usor de notele fructate si de vanilie la care a contribuit Chardonnay-ul. Gust complex, plin, dominat de arome puternice de pere si ananas sustinute de o corpolenta buna. Postgustul aduce in final o nota fina de vanilie si stejar afumat. Vinul provine exclusiv din must ravac (strugurii nu au fost presati).

Budureasca Premium Cabernet Sauvignon

36 lei

Dupa o ora de la deschidere notele primare sunt inca timide, insa in plan secundar fructul noir savuros vine la pachet cu niste condimente. Gustativ joaca relativ aceeasi piesa, cu taninuri coapte-dulci, fara a fi greoi, ci mediu pe partea de corpolenta. Fructul, devenit red-noir, se muleaza bine pe palat. Tehnologia moderna si experienta celor care au inceput mai devreme si au avut capul deschis incepe sa se cunoasca – vinul pare la prima tinerete, chiar daca e cizelat, primenit pentru o intalnire cu noi.

Budureasca Premium Feteasca Neagra

36 lei

Rosu rubiniu inchis cu arome de fructe de padure si condimente.Gustativ, vinul are o structura puternica dar fina pe care sunt asezate armonios aromele. Postgustul prelung evolueaza in taninuri placute. Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita sau vanat cu ciuperci la gratar si pastele cu sosuri bogate. Temperatura de servire: 16-18˚C.

Budureasca Premium Pinot Noir

36 lei

Culoare rubiniu inchis, cu arome intense de zmeura si cirese cu o usoara nota de condiment pe fundal. Gust intens cu arome de cirese negre si vanilie insotite de taninuri catifelate oferindu-I acestui vin un final lung, fructat. Se poate asocia cu preparate din carne de miel, porc, vita sau ciuperci la gratar. Temperatura de servire: 16-18˚C.

Budureasca Premium Rose

35 lei

Aromatic sta foarte bine calitativ, avand atat complexitate (dinspre grau incoltit catre citrice si merisor, pana la fragute), cat si straturi multiple, la o intensitate civilizata. Ar fi trebuit sa incepem cu aspectul, somon-trandafiriu, dar trecem direct la gust: fata de alte rose-uri nu are o aciditate superioara, lasand loc unui corp mediu, bine cioplit, nici Bruce Lee, nici Arnold, ci intre ei, cu aceleasi calitati fizice. Momentul de glorie se afla fara dubii in finalul exploziv, in care aromele ating adancimi inegalabile, de dulceturi de fructe zemoase de padure, mai ales rosii. Lungimea post-gustului e si dansa de notat.

Budureasca Reserve Origini

60 lei

Culoare rosu inchis, cu arome intense de fructe negre de padure si condimente.Corpolent, cu gust de cirese negre, cu note fine de vanilie si caramel, ce confera acestui vin un final lung, placut.Un vin cu un bun potential de invechire.

Budureasca Shiraz Origini

60 lei

Culoare rosu inchis , cu arome condimentate de piper si cirese negre. Corpolent, cu gust de cirese coapte si note fine de condimente in postgust. Un vin cu bun potential de invechire. Fiind un soi cu note condimentate bine definite, este printre putinele vinuri ce poate fi asociat cu mancaruri mai picante: fripturi, mezeluri uscate, gratare si branzeturi maturate. Temperatura de servire: 18-20˚C.

Budureasca Shiraz Premium

37 lei

Miros bituminos, piperat, cu multe fructe negre de padure. Ne-a adus aminte de unele vinuri rosii din America de Sud la fel de fructate, atractive in miros. Atac ce nu tradeaza calitativ mirosul, cu note dulcege, dupa care se simte o aciditate proeminenta, bine piperata, corp extractiv. Post gust mediu.

Budureasca Zenovius

38 lei

Cupaj de Cabernet Sauvignon (70%) si Shiraz (30%), este un vin corpolent cu gust placut, puternic, echilibrat, de prune uscate si condimente. Culoare rosu rubiniu inchis cu arome complexe de gem de prune si note fine de stejar. Un vin cu taninuri moi, catifelate, ce confera un final matasos, lung.