Se arată 325–336 din 896 de rezultate

Cotnari Domenii Busuioaca de Bohotin

33 lei

Para busuioaca e in prim plan, imbracata in cateva straturi provenite din vinificatie, toate la intensitate mediu+, pe un fond de aciditate ridicata, piscatoare, care tine un echilibru important. Partea de savoare e la cote maxime, prelungita la infinit dupa inghitire. Incepand cu recolta 2015, Casa de vinuri Cotnari isi cimenteaza pozitia de titular in randul producatorilor de vinuri de top din Romania. Ar face invidios orice rose pe o terasa la Saint Tropez.

Cotnari Domenii Feteasca Alba

28 lei

Nas intens, frumos, floral, însoțit de note fructuoase (mere, pere dar și fructe exotice – mango, papaya), postgust mediu, susținut de o proaspețime atrăgătoare, cu nuanțe de citrice pe final.

Cotnari Domenii Feteasca Neagra

33 lei

Vinul se prezintă cu o culoare rubinie cu evidente și plăcute reflexe purpurii. La rotirea paharului este consistent iar lăcrimarea armonioasă și constantă. Olfactul este dominat de fructe de pădure mature. Tipic soiului de Fetească Neagră se resimt note de prune uscate ușor afumate, cireșe negre, vișine mature, mure, afine și coacăze negre. Aromele din nas nu se termină și evoluează spre frunză de tutun, ciocolată și condimente ca piper verde, scorțișoară și ienibahar. Caracterul tânăr scoate la iveală o notă ierboasă, aproape mentolată și extrem de plăcută. Atacă papilele gustative delicat dar este dens, greu, concentrat și corpolent. Taninii tineri și dulci, atent modelați de oenolog, își fac apariția într-o textură unică, fascinantă, alături de o aciditate fructuoasă. Fructe de pădure ca mure și coacăze negre, împânzesc papilele, urmate de note de cireșe amare și sâmbure de vișină.Senzații condimentate de piele udă, scorțișoară și cuișoare. Pe final se întoarce cireașa amară lăsând o senzație de fructuozitate pe papile.

Cotnari Domenii Rose

32 lei

Rose-ul sec Cotnari Domenii echilibreaza la un nivel inalt corpolenta cu aciditatea naturala si cred ca depaseste granitele recomandarilor culinare de pe eticheta – pui, peste, fructe de mare – asociindu-se spectaculos cu o gama larga de preparate. E rose-ul de top, nu exista un produs similar in gama Colocviu. Inca din miros se presimte corpul frumos al Fetestii, plina de fructe rosii de padure din cele putin aromate – coarne, coacaze rosii, merisor. Gustul aduce un plus de placere, denota prospetime pe un fond aromatic amplu.

Cotnari Domenii Tamaioasa Romaneasca

29 lei

Miros exploziv, proaspăt, extractiv, elegant, puternic, susținut de arome de struguri bine împărguiți de mucat, cu un gust caracteristic soiului, ce amintește de nuanțe aromatice de fructe de mango, pere, busuioc proaspăt, iasomie, puțin ananas, miere de salcâm, pepene galben, care-ți lasă o senzație gustativă placută, atrăgătoare, completată de o notă de grapefruit pe final, cu un postgust mediu.

Crama Aramic Alb de Silagi

37 lei

Alb de Silagi este vinul alb fanion al Cramei Aramic, reflectând poate cel mai elocvent potențialul zonei Banat Silagiu.

În 2015, Alb de Silagi este obținut din cupajarea soiurilor de Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc și Fetească Albă.

Vinul rezultat este unul complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate. Alb de Silagi trebuie răcit la 12 grade pe toată perioada degustării, fiind recomandat să însoţească preparate pe bază de carne albă sau fructe de mare.

Crama Aramic Cabernet Sauvignon

32 lei

Aramic Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec, cu o culoare roșie-intensă, miros intens, persistent de mure coapte și arome fine de condimente.

Un vin bine structurat, suplu, echilibrat și expresiv, chiar dacă este așa de tânăr.

Pentru gurmanzi este recomandată asocierea culinară cu carne de raţă, paste pe bază de sos de tomate, carne de viţel fără sosuri sau brânzeturi uscate maturate mediu.

Temperatura de servire este 18°C.

Crama Aramic Muscat Ottonel

32 lei

Este un vin cu poveste și de poveste!

Muscat Ottonel produs la Silagiu de către Crama Aramic are eleganţă, este delicat, fin, extrem de uşor de băut, exprimă feminitate, dar, totusi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt. Vinul are o aromă puternic florală, fructuos, cu o fineţe specială.

În miros detectăm timid nuanţe de flori de tei, tente minerale, gustul este proaspăt, bine echilibrat, fin, generos, amplu.

Este excelent în compania aperitivelor.
Temperatura optimă de servire este de 12 grade.

Crama Aramic Rosu de Silagi

37 lei

Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu.

Roșu de Silagi 2015 s-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce.

Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens.

Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.