Se arată 397–408 din 896 de rezultate

CRAMA TRANTU FETEASCA NEAGRA

43 lei

CRAMA TRANTU FETEASCA NEAGRA este un model de tipicitate, cu o naturalete debordanta, in care fructul sta in prim plan, sub forma de prune si visine suculente. E imbucurator ca exista producatori romani care nu cedeaza in fata mirajului curcubeelor aromatice din surse externe.

CRAMA TRANTU ROSE

40 lei

Roseul Crama Trantu se ridica la  ca baza sub cea de fruct copt, dulceag.nivelul celorlalte din acelasi soi, pentru ca tine linia de finete, ofera senzatia fresh, plus cea minerala, de calcar de Murfatlar, In plus fata de vinuri de clima mai rece ofera un pic de corp. La partea de aspect iar e de laudat, pentru  “prima infatisare” n-arata rau deloc.

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON CONU ALBU

35 lei

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON CONU ALBU este acel vin corpolent si plin, care reuseste sa iti inunde simturile cu aromele de fructe de padure, sa le contrabalanseze, cu astringenta specifica zonei dintre mare si Dunare. Recomandare gastronomica: Mangaiat de atingerea delicata a lemnului, se preteaza pentru carnurile rosii, mancarurile grele in serile geroase si vijelioase de la malul marii. Conu’ il prefera cu mistret in sos de ierburi aromatice, piure de pastarnac si branzeturi cu mucegai albastru – Blue Cheese. Temperatura de servire: 18-20°C

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON ROZE CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON ROZE CONU ALBU – Intre Dunare si mare, soarele si briza marii rasfata si alinta via Conului ca nicaieri in alta parte. Roze-ul Conului Albu te dezmiarda si te imbie cu o prospetime revigoranta, te face sa gasesti arome de capsuni si mure proaspete, invaluite in roua diminetii. Recomandare gastronomica: Branzeturile putin maturate, pestele, midiile afumate sau pestele mai gras pot crea o simfonie pentru cel care il serveste rece. Cornu’ Albu il prefera intr-o zi torida de vara frapat, alaturi de bruschete cu somon fumee si bruschete cu crap afumat. Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON ROZE VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON ROZE VIA MARIA este un vin prietenos, de vara, cu arome de capsuni si condimente, care continua cu un gust fructat, delicat. Recomandare gastronomica: Deosebit de proaspat, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON VIA MARIA – robust, plin, corpolent, extractiv, cu echilibru si astringenta bine temperate, este caracterizat de o aciditate care consolideaza senzatia de robustete. Un vin structurat cu un deosebit potential de invechire. Recomandare gastronomica: Se asociaza perfect cu friptura de porc si preparatele din carne de vanat. Temperatura de servire: 18-20°C

Crama Viisoara CHARDONNAY BARRIQUE CONU ALBU

54 lei

Crama Viisoara CHARDONNAY BARRIQUE CONU ALBU  – preferatul Conului, soiul poate atinge culmi nebanuite prin fermentare si maturare in butoaie de stejar (barrique). Se distinge prin arome intense, elegante, de lemn, vanilie, fagure de miere, prin delicatete, rotunjime si armonie. Culoarea sa galben pai cu reflexe aurii stralucitoare, il provoaca pe Conu’ la mai mult de un pahar. Recomandare gastronomica: Se consuma alaturi de carne alba, fructe de mare si legume la gratar. Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara CHARDONNAY CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara CHARDONNAY CONU ALBU – Printul vinurilor albe,, Chardonnay-ul se regaseste si se reinventeaza in podgoria Conului, caci evolutia lui incepe incă din vie si vine la tine, proaspat si racoros, cu o aroma de mar verde suculent si un strop de grape-fruit amarui ce ii permite sa contracareze mineralitatea solului de la Viisoara. Recomandare gastronomica: Servit rece, va desavarsi preparatele din peste de mare, branzeturile si carnea alba. Conu’ il prefera cu un salau in sos de lamaie, servit alaturi de un orez basmatic.Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara CHARDONNAY VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara CHARDONNAY VIA MARIA este un vin racoros, cu o usoara nuanta galben-verzuie, cu aroma de mar copt, de grape-fruit si o tenta minerala. Recomandare gastronomica: Bine echilibrat, suculent, usor amarui, trebuie servit foarte rece cu preparate din peste sau carne de pasare. Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara FETEASCA ALBA CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara FETEASCA ALBA CONU ALBU este un vin obtinut din soi autohton de o aleasă finețe, fermentat cu grijă de Conu’, a căpătat o aromă fină care a conferit vinului o savoare cu totul remarcabilă. Ajuns în Dobrogea, soiul a căpătat noi valențe, devenind mai amplu și mai corpolent, cu un gust perfect echilibrat însoțit de tonuri de mere verzi și migdale. Cu gândul la o plimbare pe dealuri pline cu flori de câmp, Conu’ îl recomandă alături de ficăței de pasăre cu ciuperci, drob de miel sau sufleuri de legume și brânzeturi. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara FETEASCA NEAGRA CONU ALBU

35 lei

Crama Viisoara FETEASCA NEAGRA CONU ALBU, printesa vinurilor rosii, are un caracter discret, dar foarte specific, sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoară. Realizat sub bagheta maiastra a Conului, impresioneaza prin distincatie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate. Recomandare gastronomica: Conul prefera sa il consume in compania fripturii de vanat la tava, a pastramei de oaie sau a tocanitei din carne de porc cu sos picant. Temperatura de servire: 18-20°C