Se arată 409–420 din 897 de rezultate

Crama Viisoara FETEASCA NEAGRA NOSTALGIA

28 lei

Crama Viisoara FETEASCA NEAGRA NOSTALGIA are un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate. Recomandare gastronomica: Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar. Temperatura de servire: 18-20°C

Crama Viisoara FETEASCA REGALA VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara FETEASCA REGALA VIA MARIA, vin din soi autohton, sec si usor, cu o aciditate viguroasă, echilibrat si armonios. Recomandare gastronomica: Este sobru, dar impreuna cu vioiciunea si prospetimea sa, merge de minune cu pestele gras, branzeturile moi si mezelurile crud-uscate.Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara MERLOT CONU ALBU

35 lei

Crama Viisoara MERLOT CONU ALBU – printul vinurilor rosii, acest giuvaer rubiniu a fost slefuit si dichisit de Conu’ pentru a se prezenta in toata splendoarea sa. Corpolent, catifelat, cu arome de zmeura coapta, cu subtile nuante de tabac, acest vin este un prieten bun pentru domni, dar si un „amant” discret pentru doamne. Recomandare gastronomica: Aromele si puterea lui de seductie te fac sa il doresti, sa il poftesti, dar nu singur, ci alaturi de branzeturi nobile, carnuri rosii sau vanat. Conu’ il apreciaza cu manzat in sos de visine si cartofi umpluți cu branzeturi maturate. Temperatura de servire: 18-20°C

Crama Viisoara MERLOT ROZE NOSTALGIA

26 lei

Crama Viisoara MERLOT ROZE NOSTALGIA este un vin prietenos, de vara, cu arome de grape-fruit si portocale rosii. Culoarea sa trandafirie si stralucitoare te provoaca la mai mult de un pahar. Recomandare gastronomica: Se consuma alaturi de carne slaba de vitel, peste si fructe de mare. Temperatura de servire: 8-10°C

Crama Viisoara MERLOT VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara MERLOT VIA MARIA este un vn vin ales, intens colorat, delicat, cu fructuozitate si o structura de taninuri marcanta si un potential mare de invechire. Aromele sunt fine, de zmeura proaspata, afine, piper si scortisoară. Gustul este intens si persistent. Recomandare gastronomica: Se asociaza excelent cu preparate din vanat, frigarui din berbecut si cascavaluri picante. Temperatura de servire: 16-18°C

Crama Viisoara MUSCAT OTTONEL CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara MUSCAT OTTONEL CONU ALBU – pentru cei care cauta acel vin aromat cu parfum de flori albe si atingere catifelata, Conu Albu are o surpriza, o desfatare a simturilor si a papilelor gustative, o atingere divina. Un vin pentru o seara lunga de vara. Recomandare gastronomica: Poate fi servit alaturi de prieteni, acompaniat de fructe uscate, sufleuri dulci, dar intotdeauna rece. Conu’ il prefera alaturi de un sufleu de ciuperci dulce-acrisor cu piept de cocos. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara MUSCAT OTTONEL NOSTALGIA

26 lei

Crama Viisoara MUSCAT OTTONEL NOSTALGIA este un vin deosebit de parfumat cu o aroma specifica florala de petale albe, cu usoare urme de condimente. Muscat-ul poate varia de la sec si proaspat la dulce si siropos. Recomandare gastronomica: Aceasta varietate poate fi servita alaturi de budinci si deserturi de ciocolata. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara PINOT GRIS CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara PINOT GRIS CONU ALBU este un vin cu o mare personalitate, echilibrat, fructat, cu parfum intens, recomandat cunoscatorilor. Dupa ce a poposit in podgoria Conului, soiul a dovedit o mare capacitate de acumulare si concentrare a zaharurilor naturale, imbogatindu-se cu puternice note minerale. Recomandare gastronomica: Povestea lui o ascultam soptita de Conu’ in compania pestelui slab, a crustaceelor sau a fructelor de mare. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC CONU ALBU

33 lei

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC CONU ALBU te imbie cu aromele de fan proaspat cosit si mireasma florilor de vita de vie. Te ia si te invaluie cu acea eleganta suava si discreta asemanatoare cantecului unei sirene indragostite. Recomandare gastronomica: Servit rece si proaspat, te face sa iti doresti sa ai aproape peste si fructe de mare proaspete. Conu’ il prefera cu frigărui cu creveti, dezmierdati de un sos cu lamaie si usturoi. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC NOSTALGIA

26 lei

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC NOSTALGIA are o aroma discreta, suava, delicata, ca a florilor de vita-de-vie. Este echilibrat, amplu, lung, sprintar si odihnitor. Recomandare gastronomica: Se consuma alaturi de peste, fructe de mare, verdeturi si legume proaspete. Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC VIA MARIA

27 lei

Crama Viisoara SAUVIGNON BLANC VIA MARIA are o aroma discreta, suava, delicata, ca a florilor de vita-de-vie. Este echilibrat, amplu, lung, sprintar si odihnitor. Recomandare gastronomica: Se consuma alaturi de peste, fructe de mare, verdeturi si legume proaspete.Temperatura de servire: 10-12°C

Crama Viisoara TAMAIOASA ROMANEASCA NOSTALGIA

26 lei

Crama Viisoara TAMAIOASA ROMANEASCA NOSTALGIA pastreaza cu discretie parfumul tipic, se dezvaluie treptat celor rabdatori, recreandu-le în minte tabloul unui cocktail perfect. Tenta de mosc si vanilie capata in timp nuante olfactive care sugereaza evident mirosul fagurelui de albine. Recomandare gastronomica: Se serveste in compania deserturilor, dar si alaturi de mancaruri usor picante. Temperatura de servire: 10-12°C