Se arată 529–540 din 897 de rezultate

Out Of Stock

Et Cetera Carmenere

47 lei

Acest Carmenere de o intensitate cromatica frapantă te va încânta cu un buchet plin de armonie, bogat în nuanțe de vișină, fructe de pădure, cireșe, ardei verde în combinație cu aroma și gustul condimentat . S-ar intelege bine cu carne roșie cu sos de cocos picant și alte mâncăruri condimentate.

Faurar Alb de Ceptura

25 lei

Faurar Alb de Ceptura are o culoare galben-pai, cu nas de paine calda, floral si citric, destul de intens chiar la rece. E onctuos, prezinta o usoara sacadare in gust, in ciuda amplitudinii placute, aciditate sus, o tenta de structura, lasa o impresie buna. Curatel, proaspat, foarte bine pentru pretul sau.

Faurar Rose de Ceptura

24 lei

Daca in gamele superioare albe si roz se simte o tendinta de apropiere de clientul de mijloc, care este in numar (mai) mare, in gamele entry Davino a crescut simtitor, livrand un raport calitate/pret de invidiat, in primul rand cu rosul – acolo Romania are mari lipsuri – dar si cu acest rose, mai proaspat si placut ca niciodata. Culoare roz trandafiriu, arome de fructe rosii de padure coapte, spre fragute, zmeura, dar si unele vegetale ce tin dreapta coloana vertebrala.

Fear of the duck

Fear of the Duck

10 lei

O bere Rock!

Plan Beer Fear of the Duck este o aparitie elegantă, pe o scală de gusturi atât de vastă, fără însă a accentua nici unul dintre componente. Un IPA Clasic, bogat în arome, cu un echilibru optim de: Amar vs. Aroma.

Pentru că echilibrul este caracteristica principală, recomandăm aceasta bere alături de o mâncare chinezească picantă, noodels cu vită, sau un ramen japonez. Pe plan local merge perfect langă o ceafă sau piept de porc la grătar. Nu uitați nici de steckul de vită, medium done.

[comanda minima: 3 sticle]

Fedinand Palinca Batrana de Prune

180 lei

Ferdinand Palinca Batrana de Prune, un distilat obtinut din prune atent selectionate de pe dealurile transilvanene. Este un produs autentic bine echilibrat cu note cremoase si aroma de prune supracoapte. Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.