Se arată 553–564 din 917 rezultate

Faurar Alb de Ceptura

25 lei

Faurar Alb de Ceptura are o culoare galben-pai, cu nas de paine calda, floral si citric, destul de intens chiar la rece. E onctuos, prezinta o usoara sacadare in gust, in ciuda amplitudinii placute, aciditate sus, o tenta de structura, lasa o impresie buna. Curatel, proaspat, foarte bine pentru pretul sau.

Faurar Rose de Ceptura

24 lei

Daca in gamele superioare albe si roz se simte o tendinta de apropiere de clientul de mijloc, care este in numar (mai) mare, in gamele entry Davino a crescut simtitor, livrand un raport calitate/pret de invidiat, in primul rand cu rosul – acolo Romania are mari lipsuri – dar si cu acest rose, mai proaspat si placut ca niciodata. Culoare roz trandafiriu, arome de fructe rosii de padure coapte, spre fragute, zmeura, dar si unele vegetale ce tin dreapta coloana vertebrala.

Fedinand Palinca Batrana de Prune

180 lei

Ferdinand Palinca Batrana de Prune, un distilat obtinut din prune atent selectionate de pe dealurile transilvanene. Este un produs autentic bine echilibrat cu note cremoase si aroma de prune supracoapte. Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.

Ferdi Cabernet Sauvignon

84 lei

Vinul are deja echilibru, la suprafata, ascunzand fortele ce dau sa navaleasca de dedesubt. Taninul e potolit, e si o senzatie dulceaga, ce-l face un vin bun de baut si acum. Cu siguranta va evolua pozitiv dupa inca vreun an – sau trei – la sticla, insa la 580 de sticle cu siguranta nu vom mai avea posibilitatea sa-l achizitionam si atunci, suntem obligati sa-l cumparam acum. 3,2,1—GO!

Iti recomandam si Merlot Rezerva, gama superioara.

Ferdi Merlot Rezerva

109 lei

Ferdi Merlot Rezerva 2015 este, in opinia somelierilor vinmagazin, poate cel mai bun Merlot din ultimii 4-5 ani in Romania. Ceea ce-l propulseaza in topul vinurilor facute din acest soi este in primul echilibrul extrem de bine gasit intre simtamantul alcoolului, structura, aciditate si intensitate aromatica. Pentru ca este viu, dar elegant. Taninul se aseaza bland pe notele de fructe negre de padure, prune, tomate si lemn dulce, care persista, incita permanent la urmatoarea inghititura. Are o extractivitate superioara ce transmite iluzia ca se poate mesteca. Nu uitati ca este o editie foarte limitata, s-au pus in vanzare 580 de sticle. Si Cabernetul este editie limitata.

Ferdinand Palinca Batrana de Pere

199 lei

Ferdinand Palinca Batrana de Pere, un distilat obtinut din pere salbatice de pe dealurile transilvanene. Este un produs autentic ce imbina armonios aromele de pere cu cele de vanlie dobandite in urma maturarii in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.

Ferdinand Palinca Batrana de Tescovina

180 lei

FERDINAND PALINCA BATRANA DE TESCOVINA, distilat obtinut din struguri specifici transilvaneni cu aciditate ridicata si taninuri fine. Este un produs autentic cu un bun echilibru aromatic, desavarsit in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.