Se arată 637–648 din 697 de rezultate

Whisky Auchentoshan 12 Y.O

178 lei

0.7L

O distilarie emblematica pentru whisky-ul din regiunea Lowland, Auchentoshan este printre putinele distilerii care practica tripla distilare, ceea ce individualizeaza whisky-urile produse in acesta regiune.Din acest procedeu rezulta un whisky de culoare deschisa si cu o aroma dulceaga de fructe.

Whisky Auchentoshan 18 Y.O

389 lei

0.7L

distilarie emblematica pentru whisky-ul sin regiunea Lowland, Auchentoshan este printre putinele distilarii care practica tripla distilare ceea ce individualizeaza whisky-urile produse in acesta regiune. Din acest procedeu rezulta un whisky de culoare eschisa si cu o aroma dulceaga de fructe.

Whisky Bunnahabhain 12 Y.O

248 lei

0.7L

Aceasta noua editie de la Bunnahabhain vine intr-o sticla redesenata. Acest whisky de 12 ani este imbogatit cu turba foarte putina pentru un single malt Islay si in consecinta este mai usor si mai proaspat.

Whisky Bushmills 10 Y.O Malt

145 lei

0.7L -?????

Un superb single malt whiskey castigator al Best Irish Single Malt Whiskey in 2007 World Whiskies Awards. Bushmills are mereu punctaj ridicat in Jim Murray's Whisky Bible,iar acest malt de 10 ani a fost rasplatit cu 90 de puncte! Aroma: Coaja de banana Gust: Mediu, foarte fructos, pudding de ciocolata. Finish: Floral, taninic.

Whisky Douglas Laing Old Particular BEN NEVIS

404 lei

18 ani, 700 ml

The nose is surprisingly fruity, showing peaches and lychees, followed by vanilla and warm home baked cookies. The palate opens with sweetly spiced malt – still fruity – carrying a ginger infused tablet character. The finish is long – still attractively fruity – continuously spiced before running drier to soft oak.

Whisky Douglas Laing EPICUREAN BLEND

168 lei

0.700L

In a tipple of our Small Batch “The Epicurean”, you can bet on a nose that is barley-rich, citric, floral and herbal. The mouth-coatingly sweet palate displays crunched sugar, burnt citrus, mixed spices, thyme, peaches and hard candy… All charmingly underpinned and enriched in the finish with more of that earlier herbal character, in a gristy style with almonds, cut grass and burnt sugar.