fbpx
show blocks helper

Tara

Producator

Nivel de zahar

Soiul de struguri

Bio

Puncte

Anul recoltei

 • 0 out of 5

  Zetea Crai Nou

  Zetea Crai Nou este o palinca ultra-premium a cunoscutului producator roman, conceputa printr-o metoda secreta exclusiv din fructe de padure.

  2.530 lei
 • 0 out of 5

  Zetea Vinars XO

  Zetea Vinars este un distilat din vin facut dupa metoda proprie de cunoscutul producator roman. Vinarsul este similar Cognac-ului.

  349 lei
 • Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

  Arran Cote Rotie Finish

  Arran Cote Rotie Finish
  Arran Cote Rotie Finish
  0 out of 5

  Arran Cote Rotie Finish

  250 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Coacaze

  ZETEA Palinca de Coacaze este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (coacaze) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingrediente. Produsul vine in cutie proprie.
  239 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Pere 700ml

  ZETEA Palinca de Pere este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (perelor) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingrediente. Produsul vine in cutie proprie si are pret special la mai multe sticle comandate.

  200 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Visine 700ml

  ZETEA Palinca de Visine este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (visinelor) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de alte ingrediente. Produsul vine in cutie speciala.

  Pret mai mic pentru mai multe sticle.

  190 lei
 • Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

  ZETEA Palinca de Caise 700ml

  ZETEA Palinca de Caise 700ml
  ZETEA Palinca de Caise 700ml
  0 out of 5

  ZETEA Palinca de Caise 700ml

  ZETEA Palinca de Caise este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (caiselor) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingrediente. Produsul vine in cutie proprie si are pret special la mai multe sticle comandate.

  183 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Cirese 700ml

  ZETEA Palinca de Cirese este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (cireselor) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingredienti. Produsul vine in cutie proprie si are pret special pentru mai multe sticle cumparate.
  177 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Struguri 700ml

  ZETEA Palinca de Struguri este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (struguri) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de alte ingrediente. Produsul vine in cutie.

  151 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Mere

  ZETEA Palinca de Mere este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea fructelor (merelor) dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingrediente. Produsul vine in cutie proprie.
  126 lei
 • 0 out of 5

  ZETEA Palinca de Ardeal 500ml

  ZETEA Palinca de Ardeal este un produs 100% natural, obtinut din fructelor dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingredienti.
  86 lei
 • 0 out of 5

  Tuica ZETEA de Transilvania 500ml

  Tuica ZETEA de Transilvania este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea marcurilor de prune dupa o metoda prorprie. Culoarea naturala este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingredienti.

  85 lei