Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Blog

22 iun. G de Chateau Guiraud
Vasile Mihai 0 187
Chateau Guiraud este vestit pentru vinurile sale dulci. Inca din 1855 este un 1er Grand Cru Classe in Sauternes. G de Chateau Guiraud este insa sec, p..
25 apr. Brigl Lagrein Rose
Vasile Mihai 0 675
    Chiar daca eram putin sceptic fata de explicatia celor de la Josef Brigl cum ca rose-ul lor 2020 a fost lansat pe piata acum 2 luni, asta e stilul..
20 apr. Feudo Antico Tullum Montepulciano d'Abruzzo DOCG Riserva
Vasile Mihai 0 594
    Scriu rar de vreo 2 ani si numai despre vinuri cu adevarat frumoase, care n-au fost 'construite' dupa reteta, ci exprima natural originalitatea, s..
13 apr. Bodegas Protos Crianza 2017
Vasile Mihai 0 418
In cursul 'Basic' despre vinuri am un slide despre compunerea pretului, care in general e legata de trei variabile: costul de productie, marketing - a..
06 mar. Un Ribera memorabil
Vasile Mihai 0 1297
Dupa un an de huzureala iata ca un vin relativ ieftin reuseste sa ma scoata din papuci in noua casa si sa ma aseze la masa de scris (dap, cu asta m-am..
26 mar. Muscadet e aromat?
Vasile Mihai 0 2205
La ultimul targ de vinuri din Franta la care am participat, am fost impresionat de sectorul Muscadet-urilor. Unele mai proaspete, unele mature, insa t..
06 ian. Premiantii anului
Vasile Mihai 0 2151
Ca veni vremea de rezolutii, topuri si “daca doriti sa revedeti”, din punctul meu de vedere crama anului... sunt doua. Ambii producatori au excelat in..
10 dec. Basilica del Pruneto - un Merlot de referinta
Vasile Mihai 0 470
Italienii, mai ales cei din Toscana, au o pasiune pentru Merlot. De la Masseto si Redigaffi la Messorio sau Galatrona, fac niste vinuri pe care au reu..
22 oct. Povestea Prosecco-ului organic La Jara
Vasile Mihai 0 334
Terroir: taramul Prosecco-ului si al raului Piave In partea de nord-est a Italiei, la doar 50 de kilometri de Venetia, incepe magicul taram al Prosecc..
27 aug. Elita mondiala a vinurilor - Bodegas Protos
Vasile Mihai 0 209
Exista crame in lume care tin sa se autodepaseasca an de an si au inceput de un secol. Azi, desi lideri in segmentul lor, investesc milioane de EUR in..
02 aug. Kunstler Riesling de Rin
Vasile Mihai 0 341
Rieslingul de Rin a fost o delicatesa pe parcursul istoriei cunoscute a vinului. Dar si acum, cel mai scump vin alb al momentului este un Riesling, pe..
11 iul. Patrar Feteasca Neagra - Domeniul Bogdan
Vasile Mihai 0 152
Mai stiti cand cautam lunar ce versiune de windows XP sa punem sa mearga acolo, cateva zile in plus? Iar cea mai valoroasa era cea "untouched"? Unora ..
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.