Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Noutati

26 mar. Muscadet e aromat?
Vasile Mihai 0 2309
La ultimul targ de vinuri din Franta la care am participat, am fost impresionat de sectorul Muscadet-urilor. Unele mai proaspete, unele mature, insa t..
06 ian. Premiantii anului
Vasile Mihai 0 2226
Ca veni vremea de rezolutii, topuri si “daca doriti sa revedeti”, din punctul meu de vedere crama anului... sunt doua. Ambii producatori au excelat in..
10 dec. Basilica del Pruneto - un Merlot de referinta
Vasile Mihai 0 495
Italienii, mai ales cei din Toscana, au o pasiune pentru Merlot. De la Masseto si Redigaffi la Messorio sau Galatrona, fac niste vinuri pe care au reu..
22 oct. Povestea Prosecco-ului organic La Jara
Vasile Mihai 0 373
Terroir: taramul Prosecco-ului si al raului Piave In partea de nord-est a Italiei, la doar 50 de kilometri de Venetia, incepe magicul taram al Prosecc..
27 aug. Elita mondiala a vinurilor - Bodegas Protos
Vasile Mihai 0 241
Exista crame in lume care tin sa se autodepaseasca an de an si au inceput de un secol. Azi, desi lideri in segmentul lor, investesc milioane de EUR in..
02 aug. Kunstler Riesling de Rin
Vasile Mihai 0 390
Rieslingul de Rin a fost o delicatesa pe parcursul istoriei cunoscute a vinului. Dar si acum, cel mai scump vin alb al momentului este un Riesling, pe..
11 iul. Patrar Feteasca Neagra - Domeniul Bogdan
Vasile Mihai 0 181
Mai stiti cand cautam lunar ce versiune de windows XP sa punem sa mearga acolo, cateva zile in plus? Iar cea mai valoroasa era cea "untouched"? Unora ..
05 iul. Am descalecat la Davino
Vasile Mihai 0 286
Cu cateva zile in urma am vizitat noua crama pusa la punct de Davino, sus in deal, in mijlocul viilor lor. Daca m-am implicat si am lucrat intens la a..
16 mai Cava Raventos Rosell
Vasile Mihai 0 186
Despre Cava Denumita Sampanie Spaniola in trecut, Cava este un spumant obtinut prin metoda traditionala - aceea lunga, cu invechire la sticla. Traditi..
08 mai Primordial Sauvignon Blanc - Domeniul Bogdan
Vasile Mihai 0 202
Sauvignon Blanc e cel mai vandut brand din Romania, inainte de a fi soi de struguri. La nivel mondial cateva zone sunt reprezentative: Loara cu Sancer..
25 apr. Ma gandesc la tine - un proiect caritabil ViaViticola Sarica Niculitel
Vasile Mihai 0 170
Stam in casa si ne uitam inmarmuriti la televizor, la vederea tragediilor din tari europene sau USA. Ne frustreaza consecintele locale a zeci de ani d..
17 mar. Castel Valdoianu 2017
Vasile Mihai 0 133
Recent am vazut impreuna cu cativa prieteni in jur de 15 Fetesti Negre in paralel, fara sa le stim numele cand au udat paharele. Am creionat o definit..
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.