Tara
Producator
Nivel de zahar
Soiul de struguri
Bio
Puncte
Anul recoltei
Whisky Nikka from the Barrel
229 leiWhisky Nikka from the barrel este un blend complementar intre cele doua malturi celebre ale casei, Miyagikyo si Yoichi. Cel mai bun Whisky al anului 2018, in opinia Whisky Advocate, USA, care ii acorda 94 de puncte.
Crama La Salina Tuica de Struguri Chardonnay
98 leiCrama La Salina Tuica de Struguri Chardonnay este clara ca apa de izvor, cu un miros vibrant, imbietor si un gust unicat, usor fresh, dar catifelat, specific soiului de struguri Chardonnay.
Crama La Salina Tuica de Struguri Muscat Ottonel
Crama La Salina Tuica de Struguri Muscat Ottonel este clara ca apa de izvor, cu un miros vibrant, imbietor si un gust unicat, foarte aromat, de o savoare deosebita.98 leiCrama La Salina Tuica de Prune
98 leiCrama La Salina Tuica de Prune este clara ca apa de izvor, cu un miros vibrant, imbietor si un gust bogat de prune, usor condimentat.
Panyolai Szatmari Szilva Palinka
Palinca realizata din prune de inalta calitate. Temperatura optima de consum este de 16-18 grade C.91 leiZETEA Palinca de Ardeal 500ml
ZETEA Palinca de Ardeal este un produs 100% natural, obtinut din fructelor dupa metoda "ZETEA". Culoarea este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingredienti.86 leiTuica ZETEA de Transilvania 500ml
85 leiTuica ZETEA de Transilvania este un produs 100% natural, obtinut prin distilarea marcurilor de prune dupa o metoda prorprie. Culoarea naturala este obtinuta prin invechire minima obligatorie, fara adaos de ingredienti.
Stelios Kechris Kechribari Retsina 500 ml
21 leiStelios Kechris Kechribari Retsina este un vin Retsina modern, proaspat si vibrant. De culoare galben-verzui, cu gust fin de fructe albe proaspete si menta in combinatie cu o eleganta nota de rasina, toate echilibrate pe palatin, se dezvaluie fin si persista pe finis. "Kechribari" este produs din soiul Roditis cultivat in podgorii de randament scazut. Strugurele isi dezvaluie cel mai bine caracterul in mainile experimentatului oenolog Stelios Kechris, realizand un echilibru excelent intre rasina si fruct.Comanda minima: 6 sticle.