Companii

Companii

Ce poate fi mai frumos decat sa inchei seara unui team-buliding cu o degustare de vinuri intr-o atmosfera destinsa, relaxata?

Am vazut intalniri intre parteneri de afaceri care s-au incheiat mult mai eficient dupa ce o selectie de vinuri premium a daramat bariere de comunicare si a adus in prim plan interesul comun.

Venim din mediul marilor corporatii internationale, in care am activat peste 15 ani, suntem la zi cu standardele inalte, atat ale comunicarii, cat si ale produselor sau serviciilor.

In afara de vinul pentru partenerii sau colegii vostri, de Craciun sau alte ocazii festive (eventual cu eticheta personalizata), putem oferi un spectacol, o degustare/prezentare a celor mai bune vinuri romanesti, sfaturi despre cum se alege un vin la raft, care sunt principalele atribute ale calitatii vinului, mituri distractive despre vinuri si multe alte subiecte incitante. Un training solicitant, un team-building relaxat, o intalnire cu partenerii de afaceri, toate pot culmina cu o degustare de vinuri, extinsa sau privata.

Contactati-ne pentru a organiza impreuna un eveniment unic: vino@vinmagazin.ro