Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Toate produsele

Varful de gama al Quatre Tours este de o culoare roz pal cu reflexii violete. Nas foarte aromat si expresiv cu arome de coacaze negre si citrice. Atacul proaspăt, acidulat. Arome de grapefruit roz, fructul pasiunii, complexitate aromatică cu o lungime plăcută în gură.Un vin roze care, ca o carte bun..
84 lei
Fără TVA:84 lei
• OCHI: Culoare roz pal, reflexii albăstrui.• NAS: Finete si complexitate frumoasa, dezvaluie note de fructe cu pulpa alba, cu noteflorale și un parfum de căpșuni sălbatice.• GURĂ: bine echilibrat, volum plăcut, cu un prezent aromat (piersică, fructeroșu etc.). Final proaspăt și delicios.Un rosé fin..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Les Quatre Tours Signature Rose Provence Magnum
2-3 zile
Vinul provine din parccele cu cu producții mici, din struguri selectați și recoltați la maturitate completă si vinificati separat înainte de asamblare. Arta Quatre Tours este să găsim combinația potrivită care să permită armoniei și eleganței Signature Rosé să redea frumusetea si sublimul aromelor ș..
125 lei
Fără TVA:125 lei
"Vinul provine din parccele cu cu producții mici, din struguri selectați și recoltați la maturitate completă si vinificati separat înainte de asamblare. Arta Quatre Tours este să găsim combinația potrivită care să permită armoniei și eleganței Signature Rosé să redea frumusetea si sublimul aromelor ..
62 lei
Fără TVA:62 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.