Meniu
Cosul meu

Oferte speciale

Bere Three Happy Brewers Australian Pale Ale - 24 de sticle Bere Three Happy Brewers Australian Pale Ale - 24 de sticle
-26 % Stoc epuizat
Descrierea originala a producatorului: "Dark yellow colour, bordering on light orange. Nose is reminiscent of tropical fruits and summer flowers. Mouth feel is dry, fruity with a persistent medium-bitter aftertaste. The Australian Pale Ale was conceived after a beer our brewer used to enjoy at a fav..
230 lei 310 lei
Fără TVA:230 lei
Bere Three Happy Brewers Czech-Style Pilsner - 24 de sticle
-31 % Stoc epuizat
Descrierea producatorului: "Brilliant straw colour, should be quite clear. Neutral aroma with a touch of malt sweetness aroma, and a hint of citrus and pepper contributed by the hops. Mouthfeel is dry, biting, refreshing, with a lasting mediumbitter aftertaste".Nepasteurizata, nefiltrata, fara enzim..
199 lei 288 lei
Fără TVA:199 lei
Bere Three Happy Brewers West Coast IPA - 24 de sticle
-31 % Stoc epuizat
Descrierea producatorului: "Light yellow colour. Strong aroma of fruit and summer flowers. Mouthfeel is round, yet dry with no sweetness. Strong fruity, piney and resinous hops character with lasting aftertaste.The West-Coast IPA is our tribute to the classic San Diego IPA, that brought fame to the ..
250 lei 360 lei
Fără TVA:250 lei
Domaine de Bendel Rose Provence
Popular -52 %
Une piece remarquable. Ales de noi dintre sutele de vinuri rose de Provence prezentate de producatori la Paris spre sfarsit de iarna 2020, cu putin timp inainte de inchiderea tuturor evenimentelor de specialitate, Domaine de Bendel intruneste taote calitatile pentru a fi un model al categoriei. Are ..
35 lei 73 lei
Fără TVA:35 lei
Gitana Lupi
Popular -17 %
Gitana Lupi e din alta categorie fata de celelalte rosii ale cramei. Mirosul pregnant de muscata ramane o controversa in lumea iubitorilor de vin, dar in cazul de fata, nu deranjeaza cu nimic, chiar da un plus de complexitate. Maturarea s-a facut timp de 2 ani in budane mari. Are 14% alcool, iar la ..
92 lei 111 lei
Fără TVA:92 lei
I love Riesling Tasting Pack I love Riesling Tasting Pack
-13 %
Pachetul de degustare I love Riesling a fost creat ca o poarta catre vinuri de cea mai inalta calitate - Rieslingul de Rheingau. In listele cu cele mai scumpe vinuri din lume, Rieslingurile au fost de sute de ani si sunt in continuare cele mai multe, ca soi si zona de productie. Am impachetat un Rie..
210 lei 242 lei
Fără TVA:210 lei
Pouilly Fume Vieille Vignes Maison Foucher
-22 %
Maison Foucher Les Vieilles Vignes Pouilly-Fume AOC se prezinta la raport imbracat în culori aurii deschise, cu reflexii strălucitoare. În nas găsim arome tipice Sauvignon: citrice, flori albe și puțină miere. În gură este viu și foarte răcoritor. Finalul este caracterizat de o mineralitate foarte f..
85 lei 109 lei
Fără TVA:85 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.