fbpx

Ma gandesc la tine – un proiect caritabil ViaViticola Sarica Niculitel

Ma gandesc la tine – un proiect caritabil ViaViticola Sarica Niculitel

    Stam in casa si ne uitam inmarmuriti la televizor, la vederea tragediilor din tari europene sau USA. Ne frustreaza consecintele locale a zeci de ani de nepotism, furt si incompetenta. Simtim de multe ori impulsul sa facem ceva, evoluat in ultima vreme de la stadiul de dorinta de a infunda puscariile cu ei, la cel de a incerca sa contribuim cu ceva. Timid, temator chiar, facem primii pasi in a ne aduce contributia de cetateni simpli, dar cu o doza solida de rationalitate, de dorinta de progres, de bun simt, in primul rand reactionand pe plan local, dar daca am putea am schimba totul din temelii la nivel national.

Mi-a placut initiativa celor de la Via Viticola Sarica Niculitel in primul rand din acest punct de vedere: ne da ocazia sa contribuim cu ceva la acel mare TOT care trebuie acum ajutat, apoi reformat. Cateva teste in plus pe zi pot zadarnici focare cu consecinte majore. Cateva masti celor cu venituri modeste pot face diferenta intre viata si moarte in comunitati mai putin vazute la TV.

‘Ma gandesc la tine’ e o colectie de trei vinuri in editie limitata la 1000 de sticle a caror contravaloare va fi donata INTEGRAL de producator celor care ACUM au nevoie. Este un set de vinuri dedicat noua, celor care stam acasa si ne gandim la persoanele dragi care sufera la fel ca noi separarea, lipsa locului de munca sau se lupta cu boala.

Este prima oara cand sustin o cauza caritabila legata cu vinul, pentru ca cred ca acum situatia este foarte grava, dar in acelasi timp e in puterea noastra sa ajutam cu ceva.

Cumpara aceste vinuri romanesti si consuma-le cu familia, tine-le la colectie, fa-le cadou celor dragi de la distanta – am pus la dispozitie GRATUIT servicul de mesaje scrise de mana. O sa vina o vreme cand vei fi mandru ca ai contribuit cu ceva la oprirea pandemiei si reintoarcerea la normalitate, la relansarea industriilor crunt lovite, ai pus umarul la renasterea mondiala dupa acest fenomen fara precedent in viata noastra.

Vinurile pot fi cumparate individual, sau impreuna cu altele. Exista un alb, un rose si un rosu.

Pachetul de trei cai speciali beneficiaza de LIVRARE GRATUITA in Bucuresti.