fbpx

Magazin

  • VinMagazin

    86
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Cotnari Colocviu la Praga

    Cotnari Colocviu la Praga
    Cotnari Colocviu la Praga
    0 out of 5

    Cotnari Colocviu la Praga

    E interesant ca aromatica e aproape neutra, partea catifelata a Tamaioasei simtindu-se abia in gust. Daca ti se pare Francusa aspra, incearca Tamaioasa, iar daca nici asta nu e pe papila ta, Busuioaca e clar solutia ideala. Cele trei spumante sunt un set ce poate fi considerat by him self un masterclass despre metoda traditionala, soiuri romanesti si potentialul lor imens in zone propice. Este in acelasi timp un set de calibrare pentru toti iubitorii de bule care au trecut de Prosecco-urile de duzina si vor sa acceada in zona de "traditionale" fara sau cu un rest foarte mic de zahar. Asa cum in toate tarile populatia iubeste si consuma aproape exclusiv produse locale 100%, acum cred ca avem in sfarsit oportunitatea sa gasim toate atributele intr-un singur loc: soiuri romanesti, vinuri facute integral in Romania de companii cu capital integral romanesc. Iar peste toate astea vine o prezentare frumoasa, un vin de calitate si emotia intalnirii in premiera cu spumante din Francusa, Busuioaca sau Tamaioasa.

    42 lei
  • VinMagazin

    86
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Crama Aramic Feteasca Alba

    Crama Aramic Feteasca Alba
    Crama Aramic Feteasca Alba
    0 out of 5

    Crama Aramic Feteasca Alba

    32 lei
  • VinMagazin

    86
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Crama Aramic Rosu de Silagi

    Crama Aramic Rosu de Silagi
    -16%
    Crama Aramic Rosu de Silagi
    0 out of 5

    Crama Aramic Rosu de Silagi

    Roșu de Silagi – vinul roșu fanion al Cramei Aramic – reflectă cel mai bine potențialul zonei Banat – Silagiu. S-a realizat prin îmbinarea măiastră a 3 vinuri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca Neagra, obținându-se un vin roșu sec, cu o culoare roșu rubiniu intens, reflexe violacee, miros tipic soiurilor: fructe roșii de pădure, bine coapte, vișine, prună uscată, dar și nuanțe de condiment dulce. Persistența mirosului se regăsește și în gust, post-gustul fiind suficient de intens. Este un vin care, servit la o temperatura de 16 – 18 grade, poate însoți orice preparat pe bază de carne roșie sau poate chiar vânat.

    37 lei 31 lei
  • VinMagazin

    86
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Crama Cepari Negru de Dragasani

    Crama Cepari Negru de Dragasani
    Crama Cepari Negru de Dragasani
    0 out of 5

    Crama Cepari Negru de Dragasani

    Crama Cepari Negru de Dragasani. Noua crama Cepari a fost inaugurata in 2010 si dotata cu tehnologie de ultima ora. Se exploateaza 27 de hectare pe rod, urmand ca suprafata totala sa ajunga la putin peste 30 in viitor. Cepari nu vine de la ceapa, ci de la cepuri!

    Screen reader support enabled.
    55 lei
  • VinMagazin

    86
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Geiben Riesling

    Geiben Riesling Troken 2016
    -17%
    Geiben Riesling Troken 2016
    0 out of 5

    Geiben Riesling

    Geiben Riesling Troken 2016 - un vin deosebit daca ai rabdare sa-l aerisesti ca pe un rosu. Notele de mandarina se imbina cu cele de kerosen si cu cele intens minerale, rezultand in primul rand o savoare deosebita. Aciditatea este peste medie, insa bine echilibrata de senzatia de citrice coapte. Nivelul ponderat de alcool il face un companion pe termen lung in serile calde.

    39 lei50 lei
  • VinMagazin

    86
    Bio
    Ati adaugat cu succes acest produs in cos:

    Lechinta Chardonnay

    Lechinta Chardonnay
    Lechinta Chardonnay
    0 out of 5

    Lechinta Chardonnay

    E de apreciat in Chardonnay-ul Lechburg claritatea, puritatea acesti vin, cu aromele sale primare, de fruct si florale, nemachiat, nebaricat, cu o aciditate debordanta.
    44 lei