Se arată 109–120 din 965 de rezultate

Anima Cabernet Sauvignon Aurelia Visinescu Sahateni

99 lei

Se produce doar in anii foarte buni, fiind invechit in baricuri de 300 de litri timp de un an si jumatate, dupa care se rotunjeste cel putin inca un an la sticla, inainte de a fi oferit consumatorilor.

Vin generos colorat, cu arome de coacaze si alte fructe negre de padure, indulcite de vanilia provenita din lemnul de stejar.

Se serveste la 18 grade, alaturi de carne fripta sau branzeturi tari.

Out Of Stock

Anima Grand Reserve Aurelia Visinescu Sahateni

126 lei

“Cand am creat ANIMA GRAND RESERVE 2011, am ales cele mai bune butoaie din fiecare soi, pentru a obtine un vin complex, rafinat si generos. Prin maturarea in butoaie de stejar romanesc, timp de 12 luni, fiecare dintre cele patru soiuri isi aduce o nota personala, mai pregnanta sau mai subtila, insa scopul meu a fost ca vinul sa fie armonios, elegant si sa aiba un gust distinct”.

Out Of Stock

Anna de Codorniu Rosado Brut Vintage

59 lei

90/100 puncte Intervinos Guide.
Silver Medal Int. Wine&Spirit Competition.
Silver Medal Int. Wine Challenge Competition.
Bronze Medal Decanter World Wide Awards.
Silver Medal Conc. Int. Berliner Wein Trophy.
“World´s Top 10 Effervescents du Mond”, 2014 Dijon.

Apogeum Feteasca Neagra Tohani

136 lei

Vinul reprezentativ al Mosiei de la Tohani este deja la a doua editie, mai puternica, mai expresiva, mai complexa. Recunoastem usor soiul, cu aroma de pruna, bacon si tomata. Gustul e intens, chiar artagos pe alocuri, cu tanin din plin, care cere sa fie pus la loc in beci, pentru ca pentru echilibrul suprem trebuie sa mai avem rabdare. Exista totusi o solutie: aerarea medie-lunga (2-3h) si insotirea cu carne rosie de structura vanjoasa. Cred ca o vrabioara bine preparata, servita cu un “side” bazic poate duce vinul lejer peste 90 de puncte, indiferent de judecator.