Se arată 217–228 din 965 de rezultate

Bulgarini Lugana

68 lei

Bulgarini Lugana incanta prin senzatiile de fructe coapte, venite si din zona de clasice, dar si cu un usor iz tropical, sustinute de aciditatea peste medie. Are o savoare excelenta, unul din acele putine vinuri pe care le-ai bea cu placere zi de zi.

Cabernet Sauvignon Amadoc

Cabernet Sauvignon Amadoc

65 lei

Culoare rosu inchis; miros de dude, fructe rosii de padure, ciuperci si arome de sol de padure. La gust, tanini usori, cirese, ciocolata si arome integrate de butoi. Vinul a fost maturat in butoaie de stejar romanesc pt 11 luni. Vinul a cunoscut si finalizarea fermentatiei manolactice in butoaie.

Produsul se poate comanda doar in seturi de minim 3.

Cantina La Vis Muller Thurgau

35 lei

Arata bine, atat pe dinafara dar mai ales pe dinauntru: e relativ intens, bogat aromatic, complex, floral si fructat, crocant si fresh la atingere. Poseda un echilibru bun fiind in acelasi timp extrem de prietenos. Raport calitate/pret de invidiat.

Out Of Stock

Carassia Blanc de Blancs

63 lei

Carassia Blanc de Blancs  Carastelec. Nordicul producator de spumante ne propune acest monosoi de clasa in versiune Brut.

Out Of Stock

Carastelec Carassia Brut Rose

52 lei

E un spumant obtinut dupa metoda traditionala, a stat 20 de luni la sticla, 12% alcool, 7g de zahar. Are o intensitate aromatica destul de pregnanta, croita pe un set de fructe rosii de padure, dar si o finete gustativa greu de egalat in conditiile de clima si sol ale Romaniei. Sta bine la toate capitolele, de la efervescenta si cremozitate la lungime si echilibru.

Casa de vinuri Cotnari Grasa dulce Domenii

35 lei

Grasa dulce din gama Domenii este prima realizare de gen a echipei tinere ce manageriaza noul Cotnari, cu o abordare moderna, deschisa si mai ales vinuri excelente. Au avut rabdare 4 ani pana la desavarsirea acestui vin dulce pentru a-l pune pe piata. Astfel, a capatat note de fagure de miere, polen si flori de musetel uscate, pe fondul unei aciditati ce da prospetime si balanseaza cu succes zaharurile reziduale. Potrivirea ideala este alaturi de placinte cu fructe suculente – mere, pere, caise, torturi bine siropate, branzeturi nobile tari, sarate, sau chiar un foie gras facut in casa. Inchiderea cu ceara il recomanda pentru pastrarea in beci inca multi ani, astfel transformandu-se intr-o comoara personala. Pune cateva sticle deoparte si n-o sa-ti para rau.