Se arată 481–492 din 1111 rezultate

Crama Rasova Tortuga Alb

77 lei

Crama Rasova Tortuga Alb, DOC-CMD Murfatlar, un asamblaj din Chardonnay si Sauvignon Blanc ce a fost invechit in baricuri de stejar timp de 6 luni. Vinul este galben-auriu cu arome de fructe galbene (para, pepene galben) si condimente, complex, cu un bun echilibru intre corp si aciditate, postgust lung de vanilie si o mineralitate rara. Un vin care, pastrat corespunzător, va castiga in complexitate in urmatorii ani.

Out Of Stock

Crama Rasova Tortuga Rosu

83 lei

Crama Rasova Tortuga Rosu, DOC-CMD Murfatlar, un asamblaj din Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra ce a fost maturat 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Vinul este de culoare rosu rubiniu intens cu note de fructe negre de padure, toast si piper negru, fin, elegant, echilibrat, complex, corpolent, cu tanini moi, postgust de cirese negre si ciocolata. Poate fi asociat cu friptura de miel, moussaka sau branzeturi maturate.

CRAMA TRANTU CHARDONNAY

39 lei

Daca vrei sa vezi cu ochii/papilele tale ce vor sa spuna criticii prin onctuozitate, trebuie sa incerci acest Chardonnay Crama Trantu. A pastrat tipicitatea de soi, caracterul floral, insa senzatia de unt e magistrala. De fapt, vinul in sine e unul desosebit.

CRAMA TRANTU FETEASCA NEAGRA

43 lei

CRAMA TRANTU FETEASCA NEAGRA este un model de tipicitate, cu o naturalete debordanta, in care fructul sta in prim plan, sub forma de prune si visine suculente. E imbucurator ca exista producatori romani care nu cedeaza in fata mirajului curcubeelor aromatice din surse externe.

CRAMA TRANTU ROSE

40 lei

Roseul Crama Trantu se ridica la  ca baza sub cea de fruct copt, dulceag.nivelul celorlalte din acelasi soi, pentru ca tine linia de finete, ofera senzatia fresh, plus cea minerala, de calcar de Murfatlar, In plus fata de vinuri de clima mai rece ofera un pic de corp. La partea de aspect iar e de laudat, pentru  “prima infatisare” n-arata rau deloc.

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON CONU ALBU

32 lei

Crama Viisoara CABERNET SAUVIGNON CONU ALBU este acel vin corpolent si plin, care reuseste sa iti inunde simturile cu aromele de fructe de padure, sa le contrabalanseze, cu astringenta specifica zonei dintre mare si Dunare. Recomandare gastronomica: Mangaiat de atingerea delicata a lemnului, se preteaza pentru carnurile rosii, mancarurile grele in serile geroase si vijelioase de la malul marii. Conu’ il prefera cu mistret in sos de ierburi aromatice, piure de pastarnac si branzeturi cu mucegai albastru – Blue Cheese. Temperatura de servire: 18-20°C.

Produsul se comercializeaza la pachete de sase sticle.