Se arată 637–648 din 1111 rezultate

Ferdi Rose Cuvee Cosmina
NOU!

Ferdi Rose Cuvee Cosmina

44 lei

Ferdi Rose Cosmina e la inceput de sezon printre cele mai reusite din ce a aparut pe piata. Are o structura superioara, savoare pe cinste si un echilibru de invidiat.

Ferdinand Palinca Batrana de Pere

199 lei

Ferdinand Palinca Batrana de Pere, un distilat obtinut din pere salbatice de pe dealurile transilvanene. Este un produs autentic ce imbina armonios aromele de pere cu cele de vanlie dobandite in urma maturarii in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.

Ferdinand Palinca Batrana de Tescovina

180 lei

FERDINAND PALINCA BATRANA DE TESCOVINA, distilat obtinut din struguri specifici transilvaneni cu aciditate ridicata si taninuri fine. Este un produs autentic cu un bun echilibru aromatic, desavarsit in butoaie de stejar romanesc.Recomandat a fi servit la o temperatura intre 16-18 grade Celsius.

Ferdinand Vinars

180 lei

Ferdinand Vinars, distilat din vin, obtinut din cea mai buna Feteasca Regala din Transilvania. Un produs autentic ce dezvolta arome dulci, bine integrat, cu un post gust lung si placut. Recomandat a fi servit la o temperatura de 16-18 grade Celsius.

Finca Bacara Yeya

40 lei

Finca Bacara Yeya provine din Jumilla, o zona din ce in ce mai la moda in Romania si nu numai. E vestita pentru soiul Monastrell, dar iata ca e cazul sa ne plecam privirea si spre albe. Chardonnay cu Moscatel, 2017, 13% alcool, ce incepe sa spuna de la departare de samburi de mar si puf de piersica, pe un fond usor vanilat. In adanc, fructul devine tropical, fara a se distinge clar aroma muscatului, bine impletita cu soiul de baza. Gustativ e un contrast incitant intre o senzatie de amarui si una de fruct dulce, copt, vinul fiind, bineinteles, sec. Bine echilibrat, curgator si mai ales la un pret bun. E o noutate absoluta pe piata romaneasca.

Out Of Stock

Foss Marai Strada di Guia 109

58 lei

Buchetul rafinat, elegant si textura cremoasa sunt atu-urile spumantului cel mai cautat al casei Foss Marai. Se asociaza regular cu fructe de mare, insa o provocare ar fi servirea langa un desert cu ciocolata.

Agiorgitiko by Gaia

Gaia Wines Agiorgitiko by Gaia 2016

60 lei

Agiorgitiko by Gaiaeste un vin bine structurat, cu arome intense de fructe coapte si arome bine integrate de stejar. In conditii adecvate de crama, acesta poate fi invechit 2-4 ani de la lansare, evoluand intr-un vin catifelat si mai compus.

Gaia Wines Assyrtiko by Gaia Wild Ferment

Gaia Wines Assyrtiko by Gaia Wild Ferment

100 lei

Gaia Wines Assyrtiko by Gaia Wild Fermentare usoare arome de citrice bine combinate cu note elegante de stejar, un gust bogat, aciditate crocanta, arome minerale intense si un finis lung.

Vinificatie: Dupa contactul cu partile solide timp de 12 ore la aproximativ 10C, mustul de struguri este plasat in rezervoare mici din inox de 1.000 litri si in butoaie noi de stejar francez si american de 225lt si butoaie de salcam. Apoi, temperatura este lasata sa creasca in mod natural, fara alte interventii. Din acel moment, tehnologia moderna preda stafeta metodelor traditionale de vinificatie. Fermentarea are loc de la sine, intr-un ritm treptat. Tulpinile predominante de drojdii salbatice sunt cele care determina in cele din urma caracterul vinului. In fiecare rezervor si butoi se intampla ceva diferit. Dupa terminarea fermentatiei, se aleg doar acele rezervoare si butoaie, care, conform expertizei, ridica Assyrtiko la noi nivele de gust. Provocarea in productia vinului Assyrtiko by Gaia-Wild Ferment este faptul ca in fiecare an se descopera o noua dimensiune a acestui soi cu fatete multiple.

Out Of Stock

Geiben Riesling Auslese 1976

136 lei

Geiben Riesling Auslese 1976  –  Aur in 1987 la Kammerpreismunze! Un monument al vinurilor albe inca in picioare.