Geiben Riesling Auslese 1989
77 leiGeiben Riesling Auslese 1989
Se arată 649–660 din 1111 rezultate
Geiben Riesling Auslese 1989
Geiben Riesling Auslese 2006
Geiben Riesling Troken 2016 – un vin deosebit daca ai rabdare sa-l aerisesti ca pe un rosu. Notele de mandarina se imbina cu cele de kerosen si cu cele intens minerale, rezultand in primul rand o savoare deosebita. Aciditatea este peste medie, insa bine echilibrata de senzatia de citrice coapte. Nivelul ponderat de alcool il face un companion pe termen lung in serile calde.
Gigondas e o zona periculoasa, poate crea dependenta. Aici vinurile au un nas foarte aromat și prezintă fructe roșii intense, fructe negre macerate și lemn dulce. Cel de fata are și o mulțime de condimente și ierburi mediteraneene, cum ar fi cimbru, rozmarin și levănțică. Este generos, puternic și corpolent. Chiar dacă vinul este structurat, taninurile rămân netede.
Final de inalta clasa, cu o mare profunzime. Asocieri culinare? T-bone!
Detine medalia de aur la concursul marilor critici francezi Gilbert&Gallard.
Girboiu Bacanta Sauvignon Blanc
Gitana Lupi e din alta categorie fata de celelalte rosii ale cramei. Mirosul pregnant de muscata ramane o controversa in lumea iubitorilor de vin, dar in cazul de fata, nu deranjeaza cu nimic, chiar da un plus de complexitate. Maturarea s-a facut timp de 2 ani in budane mari. Are 14% alcool, iar la un an de la imbuteliere ofera senzati catifelate, taninuri dulci, suave, pe o structura densa, concentrata, cu note de cafea, fructe negre de padure. Un plus pentru calitatea materialului din care e facuta eticheta.
Gitana Saperavi este unul din cele mai cautate vinuri moldovenesti in Romania. In ciuda pretului maricel, a cucerit publicul prin aromele fine, complexe de fructe negre de padure și prune uscate, la care se adaugă nuanțele de ciocolată. Pe palat este intens, are taninuri bogate și un post-gust rafinat prelung, cu note de piper. Un alt vin deosebit de la Gitana este Lupi.
Se afla pe dulcile coline Moldave, din lunca raului Prut. Influentat de clima Marii Negre, acest spatiu este ideal pentru producerea vinului de inalta calitate.
“Vinul acesta poarta in el forta familiei noastre. Este un Cabernet cu potential de invechire, pe care il las cu mandrie mostenire urmasilor mei.” Petru Dulgher
Este o companie perfecta pentru mancarurile din carne rosie, branzeturi speciale si cascaval. Temperatura optima de servire este de 18 grade Celsius.