Se arată 817–828 din 965 de rezultate

Tableta ciocolata artizanala spicy

29 lei

Ciocolata artizanala facuta la Brasov de Aura Tobescu este de o calitate superba, senzatiile percepute sunt dumnezeiesti. Combinatia dulce-iute este una fantastica. Un cadou cu adevarat special pentru cineva care conteaza. Nu incercati asta cu sampanie!

Tenuta dell'Ornellaia Masseto 2013

Tenuta dell’Ornellaia Masseto 2013

2.900 lei

97 Puncte Parker: ”Masseto 2013 este o fotografie glorioasă a Toscanei. Ea captează un moment inspirat și păstrează un echilibru impresionant între putere și eleganță. La degustarea de anul trecut, am remarcat bogăția texturală fermă și precizia cristalină a aromelor. Datorită celor 12 luni în plus de învechire la sticlă, această impresie este și mai constantă și concretă. Focalizarea există, dar, totodată, vinul a mai câștigat în corpolență și a dobândit mai multă catifelare, în special la gust. Vinul își poartă pedigree-ul cu mândrie, dar, cel mai important, el oferă echilibrul și integrarea necesare pentru o îmbătrânire lungă și sănătoasă. Ediția 2013 calcă pe urmele impecabilelor ediții 2006 și 2010, în ceea ce privește potențialul de păstrare. Este, în mod clar, un vin care ar trebui să-i intereseze pe colecționari.”

Ediția 2012 – 99 Puncte James Suckling: ”Fantastice arome de lavandă, rozmarin, violete și stafide. Corp plin, o minunată concentrare a fructului, dar cu o energie tensionată și nervoasă. Se simte lemnul tânăr, dar el va fi integrat și cizelat. Dați-i trei sau patru ani. Are magia pură a Merlot-ului. 2011 a fost un vin perfect, iar acesta nu este foarte diferit.”

               – 96 Puncte Vinous: ”Masseto ne arată încă o dată de ce este unul dintre vinurile cu adevărat mari ale lumii. Vibrant și nuanțat în pahar, 2012-le are complexitatea magnifică necesară pentru a-i egala personalitatea texturată, îmbietoare. Aromele de cireșe negre, espresso, fum și lemn dulce se contopesc în sfârșitul cremos, impresionant. Cred că în 2012 Masseto se situează puțin peste Ornellaia.”

               – 95 Puncte Parker: ”Masseto 2012 seduce de la prima înghițitură. Ediția 2011 a avut foarte mare succes, iar caracterul ei nu e foarte diferit de 2012. Dar 2012-le oferă în plus o bogăție texturală și o cremozitate absolut remarcabile. Prin însăși natura sa, fructul are o finețe catifelată și mătăsoasă, fără nicio asperitate. Buchetul dezvăluie arome impresionante de cireșe negre și condimente aflate într-un contrast perfect. Edițiile clasice ale Masseto sunt 2001 și 2006. Ediția 2012 nu are o coloană vertebrală la fel de puternică, dar oferă, în schimb, o bogăție mult mai exuberantă. Au fost produse aprox. 32 000 sticle. Vinul ar trebui să reziste cu bine mulți, mulți ani.”

                 – 94 Puncte Wine Spectator: ”Un vin roșu serios, de la parfumul intens de cireșe negre, mure, prune, condimente și minerale, până la profilul aromatic concentrat și structura complexă. Sfârșitul vibrant are o lungime stupefiantă. Vinul are toate componentele necesare, îi mai trebuie doar timp pentru a le armoniza. Merlot.”

Tenuta dell'Ornellaia Ornellaia 2004

Tenuta dell’Ornellaia Ornellaia 2004

1.392 lei

97 Puncte Wine Spectator: ”Locul 7 în Top 100 Wine Spectator din 2007! De culoare roșu-purpuriu, cu arome complexe de ciocolată neagră, cola, vanilie, cedru și stafide. Cu corp pli, dar ultra-rafinat, cu tanini denși, impecabili, catifelați. Toate elementele sunt în proporția perfectă. Superb. Mai bun după 2009. 11.710 baxuri produse.”

97 Puncte Puncte James Suckling

95 Puncte Robert Parker: ”Splendidul Ornellaia 2004… e de culoare roșu-rubiniu și este o realizare vibrantă, care debordează de arome expresive și o fructuozitate stratificată, bine conturată, de o mare puritate pe palatin și un postgust lung, raafinat. Cei care doresc să experimenteze întregul evantai de arome trebuie să mai aștepte cîțiva ani. Un vin care nu trebuie pierdut. Maturitate anticipată: 2011-2019.”

Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Montepulciano D’abruzzo

148 lei

In fiecare an cele mai bune butoaie de Amaranta Montepulciano au fost puse deoparte, cu scopul de a crea un vin atipic, deoarece vorbim despre un ansamblu de 10 recolte diferite de Montepulciano, din vinuri mai tinere si mai fructate, dar si mai vechi si mai complexe. Rezultatul rasplateste aceasta alegere, deoarece este cu siguranta unul dintre cele mai complexe Montepulciano care au fost produse, tocmai datorita diversitatii anilor singuri si anilor de imbatranire.

Un vin plin, elegant, cu buchet complex, avand indicii de prune, gem de cireșe și note de tutun, picante. E corpolent, dar moale și bogat în taninuri nobile, cu un finisaj care oferă note de cacao, cafea și vanilie.
Bun langa carne roșie, preparate robuste.

Un vin de meditatie.

99 de puncte Luca Maroni!

Tenuta Ulisse Amaranta Montepulciano D’abruzzo

74 lei

Persista impresia de rom, ciocolata cu rom, mezeluri crud-uscate afumate, pamant reavan, ferigi, trufe negre, cirese, visine, martipan, frisca. I-ar sta bine inclusiv langa un desert pe baza de ciocolata, unde putine vinuri se incumeta sa bage capul. Suculent, kick, aciditate, extract, avem de toate.

99 de puncte Luca Maroni!

Tenuta Ulisse Cerasuolo d’Abruzzo DOP

44 lei

Ulisse Cerasulo e despre fructe rosii de padure aromate: fragute, zmeura, capsune, cirese salbatice. Cerasulo mai e despre partea feminina a consumatorilor, care le simte si le apreciaza altfel. Mai e despre cadou sau club, potentat de un look ideal, cu sticla embosata si dop de sticla Vinolok. Dar e si despre echilibru, savoare si intensitate aromatica, despre un setup diferit de orice exista la noi. A dumneavoastra Tenuta Ulisse, Cerasulo d’Abruzzo DOP.

Tenuta Ulisse Pecorino Brut Zero

77 lei

Este un produs unicat pe piata noastra, niciun alt spumant nu mai intruneste atatea caracteristici originale: facut din Pecorino, folosindu-se metoda traditionala, brut natur, vintage – 2014 in cazul de fata. Pretul este si el cel putin prietenos. Lipsa lichidului de dosage il duce in zona austera, cu arome extrem de subtile, fructate, usor afumate. Este la fel de fin si gustativ, cu bule mici ce gadila limba.