Meniu
Cosul meu

Pahare

Pahar vin rosu PREMIUM Spiegelau
Stoc epuizat
Spiegelau este o divizie Riedel, cel mai mare producator de pahare de vin premium la nivel mondial. Paharul Burgundy este creat folosind cel mai pur cristal, cu un design elegant, picior inalt, fin si forma originala. Se poate spala de nenumarate ori in masina de spalat vase. Il recomandam pentru fo..
250 lei
Fără TVA:250 lei
Pahar vin rosu Stolzle Burgundy Grand Cru Quatrofile Q1
Stoc epuizat
Paharul Quatrofil Q1 deste produs manual de Stolzle - cel mai vechi producator german de sticla, activ inca din 1889. Este semnatura lor in materie de vinuri din Burgundia de cel mai inalt nivel de calitate. Cucereste prin elegata, prin aliura inalta, subtire, fragila. Q1 este o colectie de lux pent..
125 lei
Fără TVA:125 lei
Dimensiuni: inaltime: 13.5 cmvolum: 365mldiametru maxim: 98mmmaterial: cristal...
55 lei
Fără TVA:55 lei
Stolzle Esquisit Royal Universal este unul dintre paharele considerate fara varsta, datorita formei aproape de perfectiune, fata unghiuri abrupte, un clasic absolut ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea oricarui pasionat de vinuri. Se recomanda folosirea impreuna cu Riesling, Pinot Bianco, Sauvigno..
36 lei
Fără TVA:36 lei
Va prezentam un pahar de vinuri spumante si Champagne deosebit ca impact vizual. Forma sa originala si mai ales foarte atragatoare l-au facut vedeta in portofoliul celui mai vechi producator german de sticla, care si-a inceput activitatea acum 130 de ani. E un pahar extrem de elegant din cristal, re..
36 lei
Fără TVA:36 lei
Pahar Apa Stolzle Power Tumbler
Stoc epuizat
Va oferim un pahar de apa cu o forma inedita, inspirata din forma campionului din 2018 pe piata germana de pahare de vin - POWER. Singura modificare este lipsa piciorului, insa in anumite conditii se poate folosi in continuare si pentru vin. Dimensiunile paharului Stolzle Power Tumbler sunt:in..
28 lei
Fără TVA:28 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.