Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Pahare

Pahar vin Tasting Stolzle Exquisit
Nou
Datorita diametrului său mic paharul pentru degustare Stolzle Exquisit oferă un aspect excelent pentru vinul roșu și alb sau pentru vinul spumant, chiar și în cantități mici.volum: 270 mlinaltime: 196 mmdiametru maxim: 74 mm..
25 lei
Fără TVA:25 lei
Dimensiuni: inaltime: 13.5 cmvolum: 365mldiametru maxim: 98mmmaterial: cristal...
55 lei
Fără TVA:55 lei
Stolzle Esquisit Royal Universal este poate cel mai potrivit pahar universal, din care se poate bea si alb si rosu. Este considerat de experti - in serialul The Wine Show - apropiat de perfectiune, datorita liniilor armonioase, fiind unul dintre paharele considerate fara varsta,&..
38 lei
Fără TVA:38 lei
Va oferim un pahar de apa cu o forma inedita, ce a castigat premii importante de design, inspirata din forma campionului din 2018 pe piata germana de pahare de vin - POWER. Singura modificare este lipsa piciorului, insa in anumite conditii se poate folosi in continuare si pentru vin. Dimen..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pahar vin rosu PREMIUM Spiegelau
Stoc epuizat
Spiegelau este o divizie Riedel, cel mai mare producator de pahare de vin premium la nivel mondial. Paharul Burgundy este creat folosind cel mai pur cristal, cu un design elegant, picior inalt, fin si forma originala. Se poate spala de nenumarate ori in masina de spalat vase. Il recomandam pentru fo..
250 lei
Fără TVA:250 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.