show blocks helper
Tara
Nivel de zahar
Soiul de struguri
Bio
Puncte
Anul recoltei
La Roncaia Eclisse Bianco
Temperatura optima de servire: 10-12 grade. Maturare:separat in tanc de inox ,dupa cupajare in bene de beton pentru 6 luni , si inca 6 luni in sticla. Asocieri culinare: fructe de mare, salate, risotto cu fructe de mare, supe, scoici.123 leiLa Roncaia Refosco dal Peduncolo Rosso
Temperatura optima de servire: 18-20 grade. Maturare: in butoaie de stejar pentru 18 luni, si inca 6 luni in sticla. Asocieri culinare: carne rosie, gratar, vanat.120 leiLa Roncaia Merlot Fusco
Temperatura optima de servire: 18-20 grade. Maturare: in butoaie de stejar pentru 18 luni, si inca 6 luni in sticla. Asocieri culinare: carne rosie, gratar, vanat.99 leiLa Roncaia Cabernet Franc DOC
Temperatura optima de servire: 18-20 grade. Maturare: in butoaie de stejar pentru 10 luni, si inca 3 luni in sticla. Asocieri culinare: carne rosie, gratar, vanat.85 leiLa Roncaia Pinot Grigio
Temperatura optima de servire: 10-12 grade. Maturare: maturat in butoi de stejar pentru minim un an. Asocieri culinare: fructe de mare, salate, risotto cu fructe de mare, supe.60 lei