Tara
Nivel de zahar
Soiul de struguri
Bio
Puncte
Anul recoltei
PetroVaselo Melgis
79 leiPetro Vaselo Melgis este un vin cu o culoare rosu intens, ce dezvolta un gust fructat, picant si complex pe palat. Invechirea acestui vin a fost realizata pe o perioada medie in butoaie de stejar.
PetroVaselo Ovas
74 leiPetro Vaselo Ovas are 15% alcool - n-ai nicio sansa sa-l identifici, e ascuns impecabil, Cab cu Merlot, DOC Recas. S-a diferentiat atat prin nota de naturalete, suculenta, vinozitatea, cat si prin folosirea cu mare maiestrie a lemnului. E un pic acolo, la inceput, sub forma de cafea, insa se disipa pe traseu. La doar trei ani echilibrul elementelor s-a savarsit, cu toate ca taninul ramane activ, atat cat sa incite la o noua inghititura. Savoarea e si ea la mare inaltime. E spicy, aduce aminte de, fructe rosii si negre de padure coapte, tomate, cafea,... E de mentionat si extractivitatea, mai putin intalnita in zona Recas, dar cand exploatezi de fapt acel deal Uberland - brand insusit de vecini - iese mai des un vin bun.
Petro Vaselo Maletine
70 leiVinul Petro Vaselo Maletine este un vin de culoare galben auriu cu arome delicate de flori albe, mere şi citrice, continuate de o tentă minerală care să încheie cu note elegante de condimente dulci. Finalul este plin, dens şi energic şi trece de la uşoare tente picante la note discrete de migdale.
PetroVaselo Otarnita
63 leiPetro Vaselo Otarnita este un Pinot Noir romanesc veritabil. Fara a fi similar cu marile Cru-uri burgunde, pastreaza totusi fidel tipicitatea. De fapt, inca de la prima recolta a impresionat presa de vin autohtona si in fiecare vintage ce a urmat a demonstrat ca nu a fost o intamplare.
Rose de PetroVaselo
Rose de Petro Vaselo este un vin ce dezvolta arome de fructe de padure si condimente exotice.34 leiAlb de PetroVaselo
34 leiAlb de Petro Vaselo este un vin produs din struguri Chardonnay, ce se remarca prin parfumul sau radiant, dar si prin aromele florale.
Rosu de PetroVaselo
33 leiRosu de Petro Vaselo este un vin rosu, fin si aromat cu note de fructe rosii si negre, iar post gustul prezinta note condimentate, specifice solului.