Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Spumant

Dal Din Etra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG
Nou 2-3 zile
Dal Din Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG este produs din struguri Glera selectați de pe dealurile din Valdobbiadene. Vin spumant cu perlage fin și persistent, cu arome fructate și moi. În gură, este armonios, moale și ușor aromat. Potrivit pentru aperitiv, cu crustacee, mâncăruri..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Dal Din Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG
Nou 2-3 zile
Dal Din Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG este produs din struguri selecționați de pe dealurile Valdobbiadene. Vin spumant cu perlage foarte fin și persistent și arome de măr verde și citrice. Este un vin spumant pentru ocazii speciale, potrivit ca aperitiv, și perfect pentru pește, în spec..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Dal Din Lena Rose
Nou 2-3 zile
Lenà Rosé nu este doar un simplu vin spumant. Este o selecție de familie. Un brut obținut din struguri Pinot Noir și din fermentație lentă. Buchetul este elegant, cu note de fructe de pădure și drojdie. În gură este sec, armonios, de durată și sapid.La gust este intens, sec, cremos, cu un ..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Dal Din Tre Dame Millesimato Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG
Nou 2-3 zile
Acest vin de epocă este un "charmat lung", produs cu struguri selecționați de pe dealurile Valdobbiadene. A doua fermentare de 90 de zile îl face să fie cremos, proaspăt, cu nuanțe florale de pâine crocantă și de drojdie. În palat, este sec, bine echilibrat și aromat. Este excelent ca aperitiv, asoc..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Cava Bohigas Brut Nature Gran Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Nature Gran Reserva e galbuie,  cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Arome foarte complexe, combinând fructe proaspete cu dulceață ș..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva
Nou
Galben cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva are arome extrem de complexe, care combină fructele proaspete cu gemu..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Cava Bohigas Brut Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Reserva are o aromă foarte proaspătă de fructe albe, măr acrișor și pară, pornind apoi pe note de coajă de citrice și flori albe.A doua fermentatie are loc in crama subterana timp de minimum 15 luni, unde tot anul e o temperatura constanta de 16 grade, nu exista zgomot sau lumina.L..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Cava Bohigas Brut Nature Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Nature este o cava cu o aciditate bine echilibrată si cu un final ce lasa o senzație de prospețime. Bulele dau o senzație de cremozitate, oferind volum structurii conferite de aciditate și prelungind aromele de fructe albe și mirodenii.91p Decantalo..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Provence Tasting Pack
Nou -16 %
Incanta olfactiv prin note florale, de fructe rosii si citrice. Apoi o cascada de bule inunda palatul, amintind de tangerine coapte sau fructe rosii salbatice. Vin reconfortant, dar fin in acelasi timp...
55 lei
Fără TVA:55 lei
Vinurile speciale ca acesta vin pe baza de comanda, livrarea ajungand uneori pana la 5-6 zile...
893 lei
Fără TVA:893 lei
Vinurile speciale ca acesta vin pe baza de comanda, livrarea ajungand uneori pana la 5-6 zile...
843 lei
Fără TVA:843 lei
Vinurile speciale ca acesta vin pe baza de comanda, livrarea ajungand uneori pana la 5-6 zile...
4139 lei
Fără TVA:4139 lei
Afişare 1 - 21 din 160 (8 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.