Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Vin Alb

Kunstler Riesling Rheingau Stein Erste Lage
Stoc epuizat
James Suckling: "Such a graceful and polished wine with so much finesse, the power totally underplayed, the finish long and salty. Drink or hold."94 points..
115 lei
Fără TVA:115 lei
Riesling Kunstler Rudesheimer Berg Rottland GG Grosse Lage
Stoc epuizat
Acest Riesling de pe panta abruptă „Berg Rottland” este unul dintre cele mai minerale. Arată o delicatețe minunată și o lungime fascinantă. Rüdesheimer Berg pune in sticla toată puterea și complexitatea soiului, binecuvantate de Suckling cu 97 de puncte. Provine de pe o parcela de doar 0.3ha. Vinuri..
195 lei
Fără TVA:195 lei
Riesling Kunstler Rheingau Qba troken
Stoc epuizat
Adevaratul Riesling sec german, de la unul dintre cei mai vechi producatori din Rheingau - anul 1648. Este unul din vinurile reprezentative cand vorbim de expresia citricelor. Gasim usor lamaie, grepfruit, lime, intr-o explozie ce genereaza senzatii memorabile. 91 de puncte James Suckling! Produsu..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Rieslingurile cele mai bune, Grosses Gewachs, ce provin de pe parcele Grosse Lage, se pun pe piata la un an de la recolta, obligatoriu. Are nevoie de 20 min de aer, ca sa-si arate frumusetea in intregime: culoare verzuie stralucitoare, amalgam de citrice pe un fond de aciditate mare, venita din solu..
200 lei
Fără TVA:200 lei
Un vin extraordinar, evaluat la nu mai putin de 96 de puncte de criticul international James Suckling. Se remarca prin fructozitatea aproape feminina, aciditatea fina, eleganta, potentialul de invechire urias, datorita solului cu un adanc plafon de lut. Grosses Gewachs este cea mai inalta treapta de..
200 lei
Fără TVA:200 lei
Riesling Kunstler Holle GG Grosse Lage
Stoc epuizat
Viile de 50 de ani ale acestui 'Grand Cru' conferă vinului o complexitate deosebită. A fost lasat sa se matureze in butoaie mari, de lemn. Parfumul foarte tineresc și jucăuș de piersică albă face din Holle „marea dama” a vinurilor Hochheimer. Iar pentru James Suckling acest Hock de top inseamna nu m..
200 lei
Fără TVA:200 lei
Riesling Kunstler Hochheimer Stielweg Alte Reben
Stoc epuizat
Better than many GGs for a much friendlier price! A prototypic Hochheim dry white with lots of earthy depth, weight and mystery, but also super vibrant acidity. Stunningly long finish that flashes like a samurai sword." - James Suckling, 96 points!..
145 lei
Fără TVA:145 lei
Cultivat pe pietrișul principalelor MainTerrassen, vinul captivează cu prospețime, eleganță și o aciditate nervoasă, dar fină, care se datorează conținutului mare de calcar din sol. Această locație se caracterizează prin mineralitate puternică, arome fine de fructe și un potențial mare de invechire...
95 lei
Fără TVA:95 lei
Riesling Kunstler Domdechaney Erste lage
Stoc epuizat
95 de puncte James Suckling! Producatorul spune ca "Rieslingul nostru de pe parcela Domdechaney își arată toată puterea după doi-trei ani în sticlă. Aciditatea puternică este foarte bine integrată și conferă vinului joc și eleganță." James il descrie si mai spectaculos: "Tons of mandarin orange and ..
135 lei
Fără TVA:135 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.