Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Vinars

Vinars  Jad X.O. 40 ani
Stoc epuizat
Note de ciocolata calda, nuci pecan, tuse aromatice de stafide si nuante masculine de tutun si mosc. Toate acestea fiind imbracate de vanilie si note condimentate de cuisoare...
663 lei
Fără TVA:663 lei
"Brâncoveanu X.O. (Extra Old) este un distilat de vin nobil, maturat în butoaie de stejar pe o perioadă de cel puțin 7 ani, în a cărui compoziţie intră mai multe distilate de vinuri de cea mai bună calitate. Datorită vechimii sale, aroma acestui vinars este caracterizată de o eleganţă aparte. Sortim..
255 lei
Fără TVA:255 lei
"Sortimentul Brancoveanu V.S.O.P. (Very Special Old Pale) este un distilat de vin maturat pe o perioadă de cel puțin 5 ani în butoaie din lemn de stejar confecţionate în România sau Franţa. Vinarsul Brâncoveanu este creat de un expert Master Blender din zona Cognac. Creat din soiuri de struguri albi..
87 lei
Fără TVA:87 lei
"Brâncoveanu VS (Very Special) este un vinars creat pentru a cinsti eroismul ce se regăsește în fiecare dintre caracterele contemporane. Acesta este maturat pe o perioadă de cel puțin 3 ani. Pentru maturare, producătorii folosesc butoaie românești sau franțuzești, din lemn de stejar. Produs din dive..
86 lei
Fără TVA:86 lei
Vincon Miorita 30 Ani X.O. Special Reserve dezvolta arome fructate de stafide, smochine si nuci prajite, nuantate de notele de cafea, ciocolata si tabac. Numai gustand acest vinars vei intelege de ce merita sa astepti 30 de ani pentru a obtine un rezultat remarcabil..
512 lei
Fără TVA:512 lei
Vincon Miorita 25 Ani X.O. Special Reserve are in compozitie vinuri atent selectionate, ceea ce il face de o calitate superioara...
326 lei
Fără TVA:326 lei
Vincon Miorita 18 Ani X.O. Special Reserve
Stoc epuizat
Vincon Miorita 18 Ani X.O. Special Reserve..
205 lei
Fără TVA:205 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.