Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Vinars

Note de ciocolata calda, nuci pecan, tuse aromatice de stafide si nuante masculine de tutun si mosc. Toate acestea fiind imbracate de vanilie si note condimentate de cuisoare...
649 lei
Fără TVA:649 lei
"Brâncoveanu X.O. (Extra Old) este un distilat de vin nobil, maturat în butoaie de stejar pe o perioadă de cel puțin 7 ani, în a cărui compoziţie intră mai multe distilate de vinuri de cea mai bună calitate. Datorită vechimii sale, aroma acestui vinars este caracterizată de o eleganţă aparte. Sortim..
175 lei
Fără TVA:175 lei
"Sortimentul Brancoveanu V.S.O.P. (Very Special Old Pale) este un distilat de vin maturat pe o perioadă de cel puțin 5 ani în butoaie din lemn de stejar confecţionate în România sau Franţa. Vinarsul Brâncoveanu este creat de un expert Master Blender din zona Cognac. Creat din soiuri de struguri albi..
82 lei
Fără TVA:82 lei
"Brâncoveanu VS (Very Special) este un vinars creat pentru a cinsti eroismul ce se regăsește în fiecare dintre caracterele contemporane. Acesta este maturat pe o perioadă de cel puțin 3 ani. Pentru maturare, producătorii folosesc butoaie românești sau franțuzești, din lemn de stejar. Produs din dive..
86 lei
Fără TVA:86 lei
Vincon Miorita 30 Ani X.O. Special Reserve dezvolta arome fructate de stafide, smochine si nuci prajite, nuantate de notele de cafea, ciocolata si tabac. Numai gustand acest vinars vei intelege de ce merita sa astepti 30 de ani pentru a obtine un rezultat remarcabil..
512 lei
Fără TVA:512 lei
Vincon Miorita 25 Ani X.O. Special Reserve are in compozitie vinuri atent selectionate, ceea ce il face de o calitate superioara...
300 lei
Fără TVA:300 lei
De mai bine de zece ani imi petrec viata intre marile vinuri ale lumii - caut, gasesc si ma bucur de diversitatea lor, de numarul infinit de soiuri. Am vazut indeaproape celebrele zone viticole ale Europei, am discutat cu vinificatori, am degustat an de an zeci de mii de vinuri la targuri ca Vinital..
155 lei
Fără TVA:155 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.