Cutia magica este un set de sticle, de obicei sase la numar, care se aseamana prin una sau mai multe caracteristici si al caror pret total este semnificativ mai mic decat suma preturilor luate separat. Schimbam saptamanal continutul, de fiecare data marti seara, pentru a va putea livra bunatatile in timp util pentru week-end. Magic Box beneficiaza permanent de transport gratuit in Bucuresti, indiferent de valoarea sa.

Incearca-le impreuna cu prietenii si descopera care-ti merge mai bine la suflet. Sugeram o degustare „in orb” in care identitatea vinurilor sa fie cunoscuta la sfarsit, nu inainte ca fiecare sa-si aleaga favoritii. Este de preferat sa nu ne limitam la „imi place- nu-mi place”, ci sa identificam care atribute sunt pe placul nostru si care nu. Cateva exemple: integrarea alcoolului, asprimea taninurilor, aciditatea, intensitatea aromatica, persistenta, finetea, si asa mai departe. Va invitam apoi in grupul Evaluari Vinuri sa impartasiti cu ceilalti membri experientele.

Crama Oprisor Cabernet Premium 2015

Crama Oprisor Cabernet Premium 2013

* Daca e ceva ce nu-ti place, poti schimba un singur reper din cele doua, alegand un alt vin la un pret cel mult egal cu cel inlocuit. Pretul cutiei ramane neschimbat.

Pret PROMO: 220 de lei

Adauga in cos