Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Bule Romanesti

În centrul poveștii Carassia se află regiunea, terroirul și determinarea de a crea ceva de clasă mondială. Carassia 773 este un omagiu adus locului de origine.Carassia 773 Vintage Brut 2018 este un asamblaj din cele două soiuri spumante tradiționale - chardonnay (80%) și pinot noir (20%) - cu 10% ch..
195 lei
Fără TVA:195 lei
Acest spumant este vinificat din struguri de Novac recolta 2013, conform metodei clasice: vinul de baza, fermentat in inox, maturat 6 luni in butoaie de lemn, a fermentat a doua oara in sticle. Se ofera ca insotitor de peste afumat, de paté de ficat de gasca sau de rata, la fel ca si la carne fina d..
98 lei
Fără TVA:98 lei
Il Frizzante este un nou produs marca Lechburg, un vin petiant rose reusit...
46 lei
Fără TVA:46 lei
Un vin petiant alb rotunjel, nu aspru, cu nivel alcoolic scazut, potrivit dupa-amiezelor in natura...
46 lei
Fără TVA:46 lei
Rhein Extra este marca de vin spumant din Romania cu cea mai indelungata istorie. De culoarea aurului alb, obtinut prin metoda traditionala, spumantul Brut Imperial are un caracter floral, o aroma delicata de piersici, pere coapte si migdale, gust proaspat si fructuos, in armonie cu o cremozitate at..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Podgoria Silvania Spumant Lux Sec..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Podgoria Silvania Spumant Lux Dulce..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Podgoria Silvania Spumant Lux Demisec..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Podgoria Silvania Spumant Lux Brut Natur..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Crama Delta Dunarii Feteasca regala Pet Nat artizanal BIO
Popular
Organoleptic, noul spumant artizanal alb de la Crama Delta Dunarii preia cuvantul cu efectul de drojdii, asemanat uneori de poeti ai vinului cu mirosul de coaja de paine, de brutarie, de patiserie fina. Dar totusi, acolo in spate, undeva, pandeste o impresie de mar verde... Ca o hidra care gustativ ..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Crama Delta Dunarii Babeasca Pet Nat artizanal BIO
Popular
Rose-ul cu bule din Babeasca neagra - ce combinatie inedita! - nu e vijelios ca efervescenta, lasand sa razbata cateva arome de fragute si alte fructe rosii de padure asemanatoare. E rotund, nu mai are aciditatea taioasa a celui din Regala, fiind o completare a acestuia, potrivit unui alt tip de cli..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Bauer Johanna
Stoc epuizat
Considerat un spumant de lux in Romania, Johanna vine la pret de clasici mondiali...
120 lei
Fără TVA:120 lei
Cramele Recas Muse Stars..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Carastelec Carassia Blanc de Blancs
Popular
Carassia Blanc de Blancs  Carastelec. Nordicul producator de spumante ne propune acest monosoi de clasa in versiune Brut...
108 lei
Fără TVA:108 lei
Poate cel mai bun spumant romanesc al momentului...
89 lei
Fără TVA:89 lei
E un spumant obtinut dupa metoda traditionala, a stat 20 de luni la sticla, 12% alcool, 7g de zahar. Are o intensitate aromatica destul de pregnanta, croita pe un set de fructe rosii de padure, dar si o finete gustativa greu de egalat in conditiile de clima si sol ale Romaniei. Sta bine la toate cap..
94 lei
Fără TVA:94 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.