Meniu
Cosul meu

Cava

Moșia „Heretat Vall-Ventós” are 52 de hectare situate între muntele Montserrat și Sierra, cu o înclinație abrupta spre est ce beneficiaza inca de dimineața de soare. Butucii de vie au fost plantati în rânduri urmând linia imaginară care se alătură Masivului Ordal spre muntele Montserrat, pentru ca a..
110 lei
Fără TVA:110 lei
Caracteristici: Se produce din strugurii selectati de prima calitate, recoltați în cel mai bun moment de maturare, cu aciditatea necesară pentru a obține echilibrul perfect între gradul alcoolic și aciditatea totală a vinului. Au fost supuși unei presiuni minime de 0,2 bari pentru a obține o jumătat..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Culoare galben-pal cu evidențierea aurie. Pe nas este curat și fructat, cu arome de fructe albe și atingeri de piersică, patiserie fină și fructe uscate. Senzatie cremoasa fina, foarte bine integrata in vin.  Are o evolutie plăcuta și persistenta care ne lasă cu un gust final de fructe. Lung și pers..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Note de degustare: Cava proaspătă cu arome fructate dintr-o a doua fermentație precum măr, produse de patiserie și pâine prăjită. Structurata și foarte echilibrata, are bule integrate foarte subțiri, tipice tinereții sale. Asocieri culinare: sta bine cu gustări simple de măsline și chipsuri, precum..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.