Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Cava

Cava Bohigas Rose
Nou
Soiuri / 90% Trepat, 10% Pinot NoirCuloare, aromă, structură / Roz pal cu reflexii roșii și mov. Aromele fructate se combină între ele și se pierd printre nuanțele florale. Un amestec subtil de dulceață de căpșuni și trandafiri de grădină, combinat cu note cremoase din drojdia fina. Plin, fructat și..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Un terroir deosebit, un must de calitate sau un amestec de rezerve din soiuri potrivite duc la o calitate ridicata, mai mult decat statul la nesfarsit pe drojdii. Altfel totul s-ar rezuma la cursa absurda intre 60, 84 sau 584 de luni on lees. Bohigas a lansat recent nava amiral - unul din primele lo..
100 lei
Fără TVA:100 lei
Cava Bohigas Brut Reserva Magnum are o aromă foarte proaspătă de fructe albe, măr acrișor și pară, pornind apoi pe note de coajă de citrice și flori albe.A doua fermentatie are loc in crama subterana timp de minimum 15 luni, unde tot anul e o temperatura constanta de 16 grade, nu exista zgomot sau l..
150 lei
Fără TVA:150 lei
Un terroir deosebit, un must de calitate sau un amestec de rezerve din soiuri potrivite duc la o calitate ridicata, mai mult decat statul la nesfarsit pe drojdii. Altfel totul s-ar rezuma la cursa absurda intre 60, 84 sau 584 de luni on lees.Bohigas a lansat recent nava amiral - unul din primele lot..
125 lei
Fără TVA:125 lei
Super-Cavas Selection
-20 %
Pachetul contine:Cava Noa de Bohigas Brut Nature Reserva - nava amiral a producatoruluiCava Bohigas Brut Nature Gran ReservaCava Bohigas Extra Brut Gran ReservaCava Bohigas Brut ReservaCava Bohigas Brut Nature ReservaCava Portium - Brut..
330 lei 415 lei
Fără TVA:330 lei
Cava Bohigas Brut Nature Gran Reserva e galbuie,  cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Arome foarte complexe, combinând fructe proaspete cu dulceață și sir..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Galben cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva are arome extrem de complexe, care combină fructele proaspete cu gemul și ..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Cava Bohigas Brut Reserva are o aromă foarte proaspătă de fructe albe, măr acrișor și pară, pornind apoi pe note de coajă de citrice și flori albe.A doua fermentatie are loc in crama subterana timp de minimum 15 luni, unde tot anul e o temperatura constanta de 16 grade, nu exista zgomot sau lumina.L..
57 lei
Fără TVA:57 lei
Cava Bohigas Brut Nature este o cava cu o aciditate bine echilibrată si cu un final ce lasa o senzație de prospețime. Bulele dau o senzație de cremozitate, oferind volum structurii conferite de aciditate și prelungind aromele de fructe albe și mirodenii.91p Decantalo..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Cava Portium - Brut
-20 %
Cava este sampania Spaniei, spumantul cel mai elevat al celui de-al treilea producator de vinuri la nivel mondial. Poate nu atat de cunoscut la noi inca, insa cu siguranta mai sofisticat. Bulele se obtin in mod natural in interiorul sticlei, prin fermentarea vinului de baza. Atingerea Chardonnay-ulu..
35 lei 44 lei
Fără TVA:35 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.