Meniu
Cosul meu

Vinuri unice in Exclusive

Cava

Cava Bohigas Brut Nature Gran Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Nature Gran Reserva e galbuie,  cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Arome foarte complexe, combinând fructe proaspete cu dulceață ș..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva
Nou
Galben cu reflexe aurii datorita invechirii sale. Bule foarte fine, cu o detașare lentă, regulată. Persistența maximă a coroanei datorită contactului îndelungat cu drojdiile de fermentație.Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva are arome extrem de complexe, care combină fructele proaspete cu gemu..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Cava Bohigas Brut Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Reserva are o aromă foarte proaspătă de fructe albe, măr acrișor și pară, pornind apoi pe note de coajă de citrice și flori albe.A doua fermentatie are loc in crama subterana timp de minimum 15 luni, unde tot anul e o temperatura constanta de 16 grade, nu exista zgomot sau lumina.L..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Cava Bohigas Brut Nature Reserva
Nou
Cava Bohigas Brut Nature este o cava cu o aciditate bine echilibrată si cu un final ce lasa o senzație de prospețime. Bulele dau o senzație de cremozitate, oferind volum structurii conferite de aciditate și prelungind aromele de fructe albe și mirodenii.91p Decantalo..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Note de degustare: Cava proaspătă cu arome fructate dintr-o a doua fermentație precum măr, produse de patiserie și pâine prăjită. Structurata și foarte echilibrata, are bule integrate foarte subțiri, tipice tinereții sale. Asocieri culinare: sta bine cu gustări simple de măsline și chipsuri, precum..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Gust elegant și complex, cu perlaj elegant, fin și persistent; atac surprinzător, ușor dulce, dar care se transformă într-o aciditate crocantă, foarte plăcută; paleta aromatică din miros se regăsește se regăsește în postgustul lung și persistent...
105 lei
Fără TVA:105 lei
Gust de perlaj dens și persistent care anunță o structură consistentă; în ciuda aromelor de miere, vinul e proaspăt, datorită acidității semnificative; combinația de fruct, aciditate și drojdii fine conferă o surprinzătoare senzație de voluptate care te incită să umpli din nou paharul; notele fructu..
90 lei
Fără TVA:90 lei
Cava este sampania Spaniei, spumantul cel mai elevat al celui de-al treilea producator de vinuri la nivel mondial. Poate nu atat de cunoscut la noi inca, insa cu siguranta mai sofisticat. Bulele se obtin in mod natural in interiorul sticlei, prin fermentarea vinului de baza. Atingerea Chardonnay-ulu..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Culoare galben-pal cu evidențierea aurie. Pe nas este curat și fructat, cu arome de fructe albe și atingeri de piersică, patiserie fină și fructe uscate. Senzatie cremoasa fina, foarte bine integrata in vin.  Are o evolutie plăcuta și persistenta care ne lasă cu un gust final de fructe. Lung și pers..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.